Γιώργος Αντύπας, ο πρωτεργάτης του δρομικού κινήματος

Τρίτη, Σεπτέμβριος 6, 2022 - 9:00πμ
Ο Γιώργος Αντύπας

Ενα μικρό κείμενο, για τον πρωτεργάτη του δρομικού κινήματος στην Πάτρα, τον Γιώργο Αντύπα, διά χειρός Μαρίας Καραγρηγόρη (ερασιτέχνης των λαϊκών αγώνων δρόμου).

Χάρη στον Αντύπα, μεγάλωσαν οι αγώνες και η Πάτρα μπορεί να διοργανώνει event όπως ο νυκτερινός ημιμαραθώνιος "Φάνης Τσιμιγκάτος"

"Για τον πρωτεργάτη του δρομικού κινήματος τον αείμνηστο Γεώργιο Αντύπα, για τους Δρομείς που θα μείνουν στην ιστορία. Και την μνήμη αυτών για τους εν ζωή, όπως τον Αξιο Βαλκανιονίκη και Αντιπρόεδρο του συλλόγου ΣΜΑΧ Φειδιππίδη, Νίκο Αργυρόπουλο, για τον πρώτο Αχαιό Μαραθωνοδρόμο Αρχαίας Ολυμπίας "Χαρίλαου Βασιλάκου" και Μεσσήνης, Πρόεδρο του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αντώνη Κατσίκη, με αμέτρητες διακρίσεις σε Στρατιωτικά Πρωταθλήματα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και για τους ανθρώπους που σύμβαλαν από την θέση τους.

Οπως ο Γιατρός και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Ανδρέας Μαζαράκης, ώστε η ανταποδοτικότητα των χρημάτων των αθλητών του σπουδαίου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών μέσω ΣΕΓΑΣ να δωθούν σε ιδρύματα της πόλης μας (Μέριμνα - Κιβωτός της αγάπης)

Όπως και ο σύλλογος μας από διάφορες διοργανώσεις έχει συμβάλλει έμπρακτα στην φιλανθρωπική δράση. Είτε για εμάς τα πολλά χιλιόμετρα, είτε τα λίγα που έχουμε κάνει στην ζωή μας. Αυτό που μένει είναι η Αφορμή. Το κίνητρο. Η Έμπνευση από όλους ΑΥΤΟΥΣ. Και η αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον. Καλή επιτυχία σε όλους".

Υποστήριξη: SilkTech