Γιατράς: «Θα καταθέσουμε την ψυχή μας για να φέρουμε μια ιστορική πρόκριση»

Κυριακή, Μάρτιος 10, 2019 - 9:01πμ

Με το αποτέλεσμα αλλά όχι με την εμφάνιση έμεινε ικανοποιημένος ο Μάκης Γιατράς μετά τη δύσκολη νίκη επί του Ρεθύμνου. Ο προπονητής του Προμηθέα στάθηκε και στην ιστορική αναμέτρηση με την Τενερίφη που ακολουθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχήν, εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους λόγω του εορταστικού των ημερών που διανύουμε. Εμείς δεν βγάλαμε σήμερα την ενέργεια που βγάζουμε στα εντός έδρας παιχνίδια μας και ήμασταν κάτω από τα στάνταρ μας σε αυτόν τον τομέα.

Το παιχνίδι στράβωσε στο γ΄ 10λεπτο. Το Ρέθυμνο έπαιξε καλό μπάσκετ, καθώς διαθέτει παίκτες ικανούς στο παιχνίδι ένας εναντίον ενός. Ο αντίπαλός μας, μας δυσκόλεψε, όμως κρατάμε τη νίκη και κοιτάμε, πλέον, το επόμενο μεγάλο παιχνίδι στην Τενερίφη, εκεί όπου θα καταθέσουμε και την ψυχή μας για να φέρουμε στην Πάτρα μια ιστορική πρόκριση.

Και να μην συμβεί όμως αυτό, δεν πειράζει, καθώς η Ευρωπαϊκή μας πορεία κρίνεται ήδη επιτυχημένη. Έχουμε προβλήματα με τραυματισμούς, όμως θα κοιτάξουμε όλα τα παιδιά να είναι κοντά μας στον αγώνα με την Τενερίφη.

Θα πάμε για τη νίκη και όχι για να προστατέψουμε το +12 του πρώτου αγώνα. Είναι μια πρωτόγνωρη διαδικασία αυτή για εμάς. Δεν έχουμε εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια.

Στο μυαλό μας δεν πρέπει να σκεφτόμαστε, τουλάχιστον εξ αρχής, το πως θα διαχειριστούμε την υπέρ μας διαφορά, αλλά το πως θα πάρουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα και τίποτα άλλο. Βέβαια, αν προς το τέλος της αναμέτρησης πρέπει να κληθούμε να δούμε και τη διαφορά, θα το πράξουμε τότε».

Υποστήριξη: SilkTech