Γιατράς: «Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για να γίνουμε καλύτεροι»

Κυριακή, Σεπτέμβριος 16, 2018 - 7:30μμ

Φιλική ήττα από την Ούνικς Καζάν γνώρισε χθες ο Προμηθέας στην πρεμιέρα του μπροστά στο κοινό του. Ο Μάκης Γιατράς στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι έμεινε στην σημασία του να παίζουν καλό μπάσκετ οι Πατρινοί απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, ενόψει της πολύ δύσκολης σεζόν που έρχεται.

Ο τεχνικός του Προμηθέα θέλει η ομάδα του να είναι έτοιμη στην αρχή της σεζόν που είναι στις 3 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του μετά το τέλος του φιλικού στο «Δ. Τόφαλος»:

«Ευχαριστώ με την σειρά μου τον Δημήτρη Πρίφτη και την Ούνικς Καζάν για την παρουσία τους στην Πάτρα. Πέρσι είχε έρθει εδώ η Νταρουσάφακα και στο τέλος της σεζόν κατέκτησε το Eurocup. Φέτος φέραμε την Ούνικς και μακάρι να της φέρουμε και αυτής γούρι.

Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι με μια πολύ μεγάλη ομάδα. Είδαμε κάποια θετικά στοιχεία στο παιχνίδι μας, είδαμε και κάποια αρνητικά και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας για να γίνουμε καλύτεροι.

Προσωπικά με ικανοποίησε και η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, με τους φίλους του Προμηθέα να δείχνουν για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον και την αγάπη τους για την ομάδα μας. Θεωρώ ότι οι φίλοι του μπάσκετ είδαν ένα καλό και θεαματικό παιχνίδι.

Χρησιμοποιήσαμε αρκετά σχήματα. Θέλαμε να δούμε τι μας ταιριάζει και να τσεκάρουμε όλους τους παίκτες μας, αλλά και το τι μπορούν να προσφέρουν. Ο στόχος μας θα είναι ο ίδιος με πέρσι: Θέλουμε να παίξουμε ωραίο μπάσκετ.

Θέλουμε, όπως και πέρσι, να κάνουμε πολλές νίκες παίζοντας ωραίο μπάσκετ. Φέτος έχουμε περισσότερους παίκτες στο ρόστερ μας, καθώς μας περιμένουν περισσότερα παιχνίδια. Έχουμε εμπιστοσύνη και στους Έλληνες παίκτες.

Όπως συνέβη πέρσι και με τον Γκίκα και τον Σαλούστρο, μέσα από τον Προμηθέα και την καλή του πορεία θα έρθουν και διακρίσεις και για άλλους παίκτες μας, όπως π.χ. οι κλήσεις στην Εθνική ομάδα. Αρκεί φυσικά οι παίκτες να παίζουν πρώτα για την ομάδα μας και όχι για τους εαυτούς τους. Ξέρουν πολύ καλά ότι μόνο μέσα από την ομάδα θα έρθει και η διάκριση για τους ίδιους.

Ο Χολ τραυματίστηκε και αύριο (σ. Κυριακή) θα υποβληθεί σε μαγνητική για να δούμε το μέγεθος του προβλήματός του. Ο Παρκς ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και γι’ αυτόν τον λόγο δεν χρησιμοποιήθηκε. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά. Από τις 3 Οκτωβρίου και μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, μας περιμένει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα».

Υποστήριξη: SilkTech