Γιατράς: «Σπουδαία εμφάνιση ο Παναθηναϊκός, κάναμε διαχείριση για τη Βενέτσια»

Δευτέρα, Ιανουάριος 20, 2020 - 9:50πμ

Ο Μάκης Γιατράς στάθηκε στο καλό παιχνίδι που έκανε ο Παναθηναϊκός, την προσπάθεια των παικτών αλλά και το γεγονός ότι έκαναν διαχείριση ενόψει και του αγώνα με την Βενέτσια.

Ο τεχνικός των Πατρινών είπε χαρακτηριστικά ότι «πρώτα απ’ όλα να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Νομίζω έκανε μία σπουδαία εμφάνιση σήμερα, ήταν εύστοχος, έπαιξε καλύτερα από εμάς.

Αλλά κι εμείς, παρόλο το σκορ που δείχνει ότι είναι μεγάλη η διαφορά, είχαμε διάθεση κι ενέργεια, προσπαθήσαμε να παίξουμε σε up tempo. Βέβαια είμαστε λίγοι, προσπαθήσαμε να κάνουμε και μία διαχείριση για την Τρίτη.

Σε λιγότερο από 48 ώρες έχουμε έναν τελικό ακόμα για την Ευρώπη, που είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς με τη Βενέτσια. Ο Παναθηναϊκός μας πήρε κατά κράτος τα ριμπάουντ και νομίζω αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο, όπως και οι πόντοι που έβαλε από δεύτερες επιθέσεις και τα ποσοστά στα τρίποντα.

Πιστεύω ότι τα περισσότερα από τα σουτ 3 πόντων που κάναμε εμείς, για να μην πω όλα γιατί θα είμαι υπερβολικός, ήταν ελεύθερα σουτ μετά από καλή κυκλοφορία.

Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, μας στήριξε και βοήθησε την ομάδα. Τους θέλουμε όλους την Τρίτη. Είναι τελικός για εμάς το παιχνίδι, γιατί όπως έχω ξαναπεί θέλουμε η ομάδα να προχωρήσει στην επόμενη φάση του EuroCup».

Υποστήριξη: SilkTech