Γιατράς: «Το παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή καθώς η Macabbi είναι αξιόλογη ομάδα»

Τετάρτη, Νοέμβριος 6, 2019 - 12:50μμ

Δηλώσεις στον επίσημο διαδικτυακό ιστότοπο του 7DAYS EuroCup έκαναν ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς και ο Gerald Robinson ενόψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στην Macabbi Rishon Le Zion, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στις 19:30 στο «Δημ. Τόφαλος», σ’ ένα παιχνίδι, που μπορεί και να σφραγίσει -ουσιαστικά- την πρόκριση του Προμηθέα στην επόμενη Φάση, των “16” του 7DAYS EuroCup.

Ακολουθούν οι δηλώσεις των 2, ενώ αναμένονται και οι δηλώσεις από πλευράς της ιταλικής ομάδας.

Μάκης Γιατράς (προπονητής Προμηθέα Πάτρας): «Η Macabbi Rishon Le Zion είναι μια ομάδα ανταγωνιστική, αλλά μέχρι στιγμής η πορεία της στο 7DAYS Eurocup δεν είναι ανάλογη με την καλή πορεία που έχει στο  Ισραηλινό πρωτάθλημα. Το παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή καθώς η Macabbi Rishon διαθέτει ένα αξιόλογο roster».

7DAYS EuroCup 05139b

Gerald Robinson (αθλητής Προμηθέα): «Το παιχνίδι απέναντι στην Macabbi Rishon  είναι σημαντικό για εμάς, για να κάνουμε το πρώτο βήμα πρόκρισης στο top-16. Η Macabbi Rishon  είναι ικανή ομάδα και τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα Ισραήλ και για αυτό τον λόγο, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Υποστήριξη: SilkTech