Γιατράς: «Οι παίκτες τα έδωσαν όλα και έγινε κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο»

Πέμπτη, Νοέμβριος 1, 2018 - 3:21μμ

Μεγάλη νίκη, την τέταρτη συνεχόμενη, πήρε ο Προμηθεάς (80-72) επί της Μπεσίκτας για το Basketball Champions League. Οι Πατρινοί διατήρησαν το απόλυτο στο βάπτισμα του πυρός τους σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Μάκης Γιατράς από τους παίχτες του και από την προσαρμογή που έδειξαν στις αντίξοες συνθήκες, οι οποίες παρουσιάστηκαν στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του στη Συνέντευξη Τύπου μετά τη ολοκλήρωση του παιχνιδιού:

«Η ομάδα μου έκανε μια τεράστια προσπάθεια, οι παίκτες τα έδωσαν όλα και έγινε κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο. Είχαμε προβλήματα της τελευταίας στιγμής, τόσο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι με τον Λίποβι, όσο και στη διάρκεια του αγώνα με τον Έλλις, όμως σήμερα η ομάδα μας αρνιόταν να χάσει.

Έχουμε πει πολλές φορές για τον κόσμο, που έρχεται στο γήπεδο και πάντα μας στηρίζει. Όπως έχουμε ξαναπεί, για να πετάξεις θέλεις φτερά.

Ο κόσμος μας δίνει αυτά τα φτερά, μας δίνει αυτοπεποίθηση και είναι πάντα δίπλα μας και στις καλές και στις άσχημες στιγμές, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Αφιερώνουμε, λοιπόν, αυτήν τη νίκη στον κόσμο.

Πλέον, έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Μέχρι τώρα νομίζαμε ότι παίζαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως τώρα θα το γυρίσουμε στην Ευρωλίγκα, δίνοντας συνεχόμενα παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα.

Εμείς, πάντως, θα το χαρούμε, θα το ζήσουμε, θα παίζουμε με την ψυχή μας και όπου φτάσουμε στο τέλος.

Θέλω να κάνω, τέλος, και ιδιαίτερη αναφορά στον Τερέλ Παρκς. Εγώ δεν μπαίνω στα αποδυτήρια ούτε μετά τις νίκες, ούτε μετά τις ήττες. Σήμερα, όμως, με ανάγκασε ο Τερέλ να μπω.

Έχει συμβόλαιο ενός μηνός και είχε ενημερωθεί από τη Δευτέρα ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα. Αυτός έμεινε, χρειάστηκε να παίξει, μπήκε στο παρκέ και έδωσε και την ψυχή του, έπαιξε για την ομάδα και αυτό δείχνει τι είναι αυτό που λέγεται Προμηθέας.

Και μιλάμε για έναν ξένο παίκτη. Και εγώ προσωπικά και όλος ο Οργανισμός του Προμηθέα, τον ευχαριστούμε προσωπικά για αυτό που έκανε. Μετά από αυτήν την συμπεριφορά θα επανεξεταστούν πολλά πράγματα.

Η Μπεσίκτας είναι τεράστια ομάδα. Για μένα έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι το μεγαλύτερο όνομα του Ομίλου μας. Ο Κατσίβελης έχει ένα πρόβλημα στο ισχίο, του έδωσα μια μικρή συμμετοχή και προσπαθώ να κερδίσω χρόνο γι’ αυτόν. Όλα τα παιδιά παίζουν ο ένας για τον άλλον».

Υποστήριξη: SilkTech