Γιατράς: «Ο κόσμος μας έδωσε ψυχολογία για τη δίκαιη νίκη μας»

Πέμπτη, Ιανουάριος 10, 2019 - 7:31πμ

Αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Basketball Champions League έκανε ο Προμηθέας που επικράτησε με 95-78 της Γερμανικής medi Bayreuth. Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Μάκης Γιατράς μετά το τέλος της αναμέτρησης, τονίζοντας πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Είχαμε πει πριν από το παιχνίδι ότι δεν έπρεπε να κάνουμε τα ίδια λάθη με εκείνα που κάναμε στον αγώνα με την Οστάνδη. Νομίζω ότι ήμασταν εξαιρετικοί στην επίθεση και καλοί στην άμυνα, καθώς οι πόντοι που πέτυχαν βασικοί παίκτες της Μπαϊρόιτ είναι πλασματικοί.

Φτάσαμε, πλέον, στο 7-3 στο Basketball Champions League. Απομένουν άλλα 4 παιχνίδια μέχρι το τέλος της φάσης των Ομίλων και θα δούμε τι θα γίνει. Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους μας, που μας στήριξαν όταν η Μπαϊρόιτ πήγε να γυρίσει το παιχνίδι.

Ο κόσμος, μας έδωσε ψυχολογία και φτάσαμε σε μια δίκαιη και εύκολη νίκη. Από αύριο, όμως, θα είμαστε και πάλι στο γήπεδο. Έχουμε να δουλέψουμε για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, ενώ αμέσως μετά και μέσα σε 48 ώρες, μας περιμένει το παιχνίδι με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη».

Υποστήριξη: SilkTech