Γιατράς: «Νιώθω περήφανος, ίσως η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία μας»

Πέμπτη, Μάρτιος 7, 2019 - 8:31πμ

Εξαιρετικά ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και από το αποτέλεσμα ήταν ο Μάκης Γιατράς μετά τη νίκη επί της Τενερίφης. Ο προπονητής του Προμηθέα δήλωσε περήφανος για ότι έχουν πετύχει και μίλησε για ιστορική μέρα.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα κάναμε καταπληκτική εμφάνιση. Και όλα αυτά παρά τις απουσίες βασικών μας παικτών, οι οποίες μάλιστα ήταν της τελευταίας στιγμής. Όλα τα παιδιά βοήθησαν και έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους. Παλέψαμε για κάθε κατοχή και τα δώσαμε όλα.

Είναι ίσως η μεγαλύτερη νίκη στην Ιστορία μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο γιατί γέμισε το γήπεδο και μας έδωσε τρομερή ενέργεια, κάνοντάς μας να πιστέψουμε στη νίκη. Ελπίζουμε να τους ξαναδούμε πάλι στην έδρα μας σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Κερδίσαμε, όμως τίποτα δεν τελείωσε. Απομένει ένα ακόμη παιχνίδι.

Σε τέτοιες σειρές υπάρχουν ομάδες που έχουν κερδίσει στον πρώτο αγώνα με 25 πόντους διαφορά και έχουν αποκλειστεί. Επίσης, υπάρχουν ομάδες που έχουν κερδίσει εκτός έδρας και έχουν αποκλειστεί και αυτές. Η Τενερίφη είναι μεγάλο κλαμπ και θέλει σεβασμό και προσοχή. Θα πάμε για τη νίκη όπως σε κάθε μας παιχνίδι και ας γίνει ό,τι θέλει ο Θεός.

Νιώθω περήφανος για όλους τους παίκτες μου. Δεν ξέρω τι γίνεται μετά από τις διακοπές των επίσημων υποχρεώσεών μας. Πέρσι είχαν τραυματιστεί ο Μιλόσεβιτς και ο Φαγιέ, φέτος τραυματίστηκαν ο Χολ, ο Μπράουν σε μια φάση στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και δεχτήκαμε και τεχνική ποινή και ο Λίποβι που σήμερα έπαιξε τραυματίας.

Ο Σαλούστρος και ο Γκίκας είναι δυο παιδιά που έδωσαν και την ψυχή τους όπως και οι υπόλοιποι παίκτες μου. Είναι διεθνείς και τους πιστεύω. Πιστεύω στις ομάδες.

Το ότι κέρδισα τον Βιντορέτα που έχει θητεία στην Ευρωλίγκα δεν το σκέφτομαι καν. Η ομάδα κερδίζει. Και εγώ εκπροσωπώ όλο το staff του Προμηθέα. Όλα τα παιδιά κάνουν εξαιρετική δουλειά. Αγαπάμε το μπάσκετ».

Υποστήριξη: SilkTech