Γιατράς: «Νιώθω ευλογημένος από τον Θεό, δεν είμαι ταβερνιάρης!»

Παρασκευή, Ιούνιος 7, 2019 - 11:23μμ

Ευλογημένος από τον Θεό αισθάνεται ο Μάκης Γιατράς, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής του Προμηθέα ανέφερε ότι η ομάδα του έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και επισήμανε πως δίκαια πήρε την πρόκριση για τους τελικούς.

Έγραψε ιστορία ο Προμηθέας- Προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάκης Γιατράς στη συνέντευξη Τύπου:

- Για το παιχνίδι: «Είμαστε ευτυχισμένοι, κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι. Στη σειρά παίξαμε καλύτερα από την ΑΕΚ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε κάθε φάση, μπορούσαμε να κερδίσουμε από την κανονική διάρκεια. Είμαι ευτυχισμένος, νιώθω ευλογημένος από τον Θεό που το έζησα αυτό.

Ευχαριστώ όλους τους παίκτες. Ήταν παλικάρια όλοι οι παίκτες, είτε έπαιξαν σε όλο σχεδόν το ματς όπως ο Μπράουν, είτε έπαιξαν ένα δευτερόλεπτο. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ. Ακούγεται σαν ψέμα, αλλά ο Προμηθέας είναι στους τελικούς!».

- Για το αν είναι αυτή η σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα του: «Ποια καριέρα μου; Είμαι δύο χρόνια στην Α1, είμαι προπονητής 24 χρόνια. Αυτή είναι η σημαντικότερη στιγμή στη σύγχρονη ιστορία του Προμηθέα.

Είμαστε καινούρια ομάδα. Ήμασταν στο τοπικό πριν από 5 χρόνια και τώρα είμαστε στον τελικό. Το ανδρικό δεν είναι η βιτρίνα. Όλοι όσοι ασχολούνται, αγαπούν την ομάδα. Κάποιοι δουλεύουν αφιλοκερδώς. Δεν είμαι επαγγελματίας προπονητής. Λειτουργούμε με την καρδιά μας».

- Για το αν φοβήθηκε μετά την ήττα στο πρώτο ματς: «Αν φοβόμουν δεν θα ήμουν εδώ. Σαν χαρακτήρα, πολύ με κρίνουν λόγω εμφάνισης. Και με κρίνουν από την παρουσία μου στο γήπεδο. Δεν υπάρχει ο φόβος μέσα μου. Όλη η ομάδα έδειξε ότι το ήθελε πολύ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κερδίσεις την ΑΕΚ στο γήπεδό της».

- Για το αν αισθάνεται πως έπαιξε ρόλο που ο κόσμος στράφηκε εναντίον του με συνέπεια την αποσυμπίεση της ομάδας: «Μακάρι να έγινε έτσι. Ελάτε εσείς να κάτσετε στον πάγκο και να σας βρίζουν. Τρέφω μεγάλο σεβασμό στην ΑΕΚ και τους ανθρώπους της. Μπορεί να υπήρχαν 10-20 άνθρωποι που με έβριζαν, αλλά δεν εκπροσωπούν αυτοί την ΑΕΚ.

Έφτιαξαν μια ομάδα στο Facebook και με έβριζαν. Μπήκα μέσα και τους είπα ότι δεν θα πήγαινα στον εισαγγελέα, να μην φοβούνται. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και έχει ιστορία. Δεν είμαι ταβερνιάρης, όπως θέλετε να παρουσιάσετε. Ο Μπάνκι είναι μεγάλος προπονητής, τον θαύμαζα από τη Σιένα».

Υποστήριξη: SilkTech