Γιατράς: «Μπροστά μας έχουμε 3 τελικούς στους οποίους θα κριθούν τα πάντα»

Δευτέρα, Απρίλιος 16, 2018 - 1:19πμ

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά όχι από την απόδοση των παιχτών σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν ο Μάκης Γιατράς μετά τη νίκη του Προμηθέα επί του Κόροιβου. Ο τεχνικός των Πατρινών στρέφει πλέον την προσοχή του στα τελευταία 3 παιχνίδια του πρωταθλήματος, με στόχο την τετράδα και την Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου μετά ο τέλος της αναμέτρησης:

«Ευχαριστώ τον Ντίνο Καλαμπάκο για τα καλά του λόγια. Παράλληλα, αξίζουν συγχαρητήρια στην Εφηβική μας ομάδα για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τους προπονητές, τους παίκτες, τους παράγοντες και γενικά για όλον τον οργανισμό που λέγεται Προμηθέας. Σε ό,τι αφορά τον αγώνα με τον Κόροιβο, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Ξέραμε ότι ο Κόροιβος θα έρθει στην Πάτρα για να παίξει την κατηγορία και μας έβαλε δύσκολα.

Δεν ήμασταν, όμως, όσο συγκεντρωμένοι θα έπρεπε και στην αρχή του παιχνιδιού παίξαμε λίγο ατομικά, κάτι που είχαμε καιρό να το δούμε. Όπως και να έχει φτάσαμε πλέον στις 15 νίκες και μπροστά μας έχουμε 3 τελικούς στους οποίους θα κριθούν τα πάντα.

Το πρώτο και πιο καθοριστικό παιχνίδι είναι αυτό με την ΑΕΚ, στο οποίο αν κερδίσουμε θα κατακτήσουμε την 3η θέση. Τέλος, σε ό,τι αφορά το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα, τον Κέισι Πράδερ, είναι ένας ποιοτικός παίκτης, όμως από το γεγονός ότι έπαιξε λίγο επειδή είναι και καινούριος στην ομάδα, φάνηκε και η δυσκολία του σημερινού παιχνιδιού.

Δεν θέλαμε να τον κάψουμε. Λίγο ή καθόλου έπαιξαν και άλλοι παίκτες μας και αυτό αποδεικνύει ότι ο Κόροιβος μας έβαλε δύσκολα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

Υποστήριξη: SilkTech