Γιατράς: «Το ματς τελείωσε στη δεύτερη τεχνική ποινή»

Δευτέρα, Οκτώβριος 14, 2019 - 3:50μμ

Στην τεχνική ποινή που δέχθηκε στη δεύτερη περίοδο της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Μάκης Γιατράς στο σχόλιο που έκανε για τον τρόπο που γνώρισε την ήττα (99-68) η ομάδα, τονίζοντας ότι εκεί έχασε τη συγκέντρωσή της.

«Το ματς τελείωσε μετά τις δύο τεχνικές ποινές στη δεύτερη περίοδο, με την ευθύνη να είναι δική μου. Εκεί χάσαμε μυαλό και συγκέντρωση και ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα», επεσήμανε ο Έλληνας τεχνικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη βαριά ήττα της ομάδας του: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Έπαιξε καλύτερα και είχε διάθεση και ενέργεια. Το ματς τελείωσε μετά τις δύο τεχνικές ποινές στη δεύτερη περίοδο, με την ευθύνη να είναι δική μου. Εκεί χάσαμε μυαλό και συγκέντρωση και ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα. Συνεχίζουμε.

Έχουμε ένα σημαντικό ματς την Τετάρτη με την Ουλμ που είναι πολύ καλή ομάδα. Θέλουμε να νικήσουμε και αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα τα καταφέρουμε. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό».

Αναφορικά με το ρόστερ του Προμηθέα και την εικόνα στη δεύτερη περίοδο, σχολίασε: «Η ομάδα θα πάει με δέκα επαγγελματίες και παιδιά των ακαδημιών. Το λέμε και το κάνουμε. Ο Μαντζούκας είναι 16 ετών και δύο μηνών και ο Καφέζας δεν έχει κλείσει ακόμα τα 17.

Είναι και ο Μπαζίνας και κάποια άλλα παιδιά. Το θέλει η ομάδα αυτό κα θα προσπαθήσουμε μέσω αυτής της διαδικασίας να βγει κάποιος παίκτης. Η ευθύνη είναι δική μου για τη δεύτερη περίοδο, μίλησα απρεπώς και δέχθηκα τεχνική ποινή και είναι δική μου ευθύνη.

Η εικόνα μας δεν είναι αυτή. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι θέλαμε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά. Για τη δεύτερη περίοδο η ευθύνη είναι δική μου».

Υποστήριξη: SilkTech