Γιατράς: «Μας ενδιαφέρει η Ευρώπη»

Δευτέρα, Οκτώβριος 3, 2022 - 10:55πμ
Κατέθεσε τις εντυπώσεις και τα συμπεράσματά του σχετικά από την 3η θέση στο Super Cup της Ρόδου

Ο Προμηθέας επικράτησε στον μικρό τελικό απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου με 95-71 και ο Μάκης Γιατράς δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος το ιδανικό κλείσιμο στο Super Cup της Ρόδου.
Αρχικά, κατέθεσε τις εντυπώσεις και τα συμπεράσματά του σχετικά από την 3η θέση στο τουρνουά.
«Ήταν ένα δυνατό τουρνουά. Προχθες είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Όπως είπα και χθες, η ποιότητα του Ολυμπιακού είναι γνωστή, μας έδωσαν μαθήματα. Σήμερα ήμασταν σοβαροί και είχαμε διάθεση. Παλέψαμε στην άμυνα. Ετοιμαζόμαστε τώρα για το πρώταθλημα».
Στην συνέχεια εμβάθυνε επί του αγωνιστικού και παρέθεσε τις γενικότερες σκέψεις του από τη συνολική παρουσία της ομάδας του.
«Είχαμε δύο πρόσωπα. Ο Ολυμπιακός ίσως να μην ήταν στο δικό μας επίπεδο για να βγάλουμε συμπεράσματα. Στον Κολοσσό έλειπαν δυο παίκτες. Δεν ξεγελιόμαστε. Έχουμε προβλήματα, θέλουμε βελτίωση. Αλλά, έχουμε καλά παιδιά, με διάθεση. Είχαμε κάποια προβλήματα στην προετοιμασία. Θα εστιάσουμε στα αρνητικά. Ξεκινάει το πρωτάθλημα, αλλά και η Ευρώπη που μας ενδιαφέρει πολύ».
Τέλος, υπογράμμισε τους στόχους του Προμηθέα για τη σεζόν.
«Το Super Cup ήταν μονά παιχνίδια. Σε σειρά παιχνιδιών είναι δύσκολο να κερδίσεις Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Είχαμε τη φιλοδοξία σε ένα μονό παιχνίδι μήπως κάνουμε κάτι. Μην παρεξηγηθώ, ο Ολυμπιακός είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη, όπως και τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης, σύμφωνα με τα περσινά βραβεία. Έχει κάνει στοχευμένες προσθήκες. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη να περάσουμε στην επόμενη φάση. Μετά, επειδή είναι νοκ - άουτ τα παιχνίδια, να πάμε όσο πιο μακριά», ήταν τα λόγια του Έλληνα κόουτς.

Υποστήριξη: SilkTech