Γιατράς: «Μας έκανε κακό η μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος»

Κυριακή, Μάρτιος 3, 2019 - 7:38πμ

Ο Προμηθέας Πάτρας ηττήθηκε με 62-83 στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, μετά από μέτρια εμφάνιση σ’ ένα παιχνίδι που υπέπεσε σε 24 λάθη, ενώ ευστόχησε μόλις σε 5 από τα 26 τρίποντα που επιχείρησε (19%). Στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου μετά την λήξη του παιχνιδιού ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, ανέφερε τα εξής:

 «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για το Διηπειρωτικό Κύπελλο. Ήταν ένα κακό παιχνίδι για μας. Μας έκανε κακό η μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ μας οδήγησε να κάνουμε λάθη.

Κάναμε πολλά και αβίαστα, αλλά και μετά από πίεση του αντιπάλου. Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι με διάφορα σχήματα, φτάσαμε κάποια στιγμή στους 6 πόντους, αλλά πάντα κάτι γινόταν και χάναμε την επαφή μας.

Έφυγαν δύο παίκτες μας τραυματισμένοι, ο Μπράουν και ο Λίποβι, να δούμε τι έχουν. Ελπίζουμε να μην έχουν κάτι σοβαρό, γιατί ακολουθούν και οι αγώνες με την Τενερίφη.

Είναι η πρώτη φορά μας στην Ευρώπη. Η πρόκριση στους "16" είναι μεγάλη επιτυχία. Θα μπούμε στο γήπεδο και θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε. Ξέρουμε με ποια ομάδα παίζουμε, η Τενερίφη είναι πολύ καλή ομάδα.

Είναι δύο παιχνίδια, 80 λεπτά συνολικά και χρειάζεται υπομονή. Δεν έχουμε εμπειρία, αλλά έχουμε δίψα και πάθος και ελπίζω να βάλουμε δύσκολα στην Τενερίφε και να πετύχουμε ό,τι καλύτερο».

Υποστήριξη: SilkTech