Γιατράς: "Κάθε πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες και εκπλήξεις"

Σάββατο, Οκτώβριος 6, 2018 - 9:47μμ

Ο Προμηθέας ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Βasket League, με τον προπονητή της πατρινής ομάδας Μάκη Γιατρά να δηλώνει: «Ήταν το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος. Κάθε πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες και εκπλήξεις. Να ευχηθώ καλή χρονιά και υγεία στους αθλητές, τους παράγοντες και τους προπονητές.

Ως προπονητής, αυτό είναι το 23ο ξεκίνημα που κάνω. Μπορεί να ήμουν σε πιο χαμηλές κατηγορίες, αλλά σας διαβεβαιώ ότι το άγχος είναι ίδιο κάθε φορά που ξεκινάς. Καλή δύναμη στους προπονητές, γιατί είναι μεγάλος και μακρύς ο δρόμος. Για το παιχνίδι, είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, γιατί ο Κολοσσός μας έβαλε δύσκολα.

Θα μπορούσε να μας είχε φύγει το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο. Άνοιξε ο ρυθμός και έβαλε εύκολα καλάθια ο Κολοσσός, είχε και ευστοχία στα τρίποντα, ενώ εμείς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα, ενώ κουράστηκε η ομάδα του Κολοσσού, αφού εμείς έχουμε μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ. Ήμασταν πολύ εύστοχοι στα τρίποντα στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας ποσοστό 50% και νομίζω ότι στο τέλος νικήσαμε εύκολα.

Να ευχηθώ στον Νίκο καλή χρονιά, καλή δύναμη και να πετύχει τους στόχους του».

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική