Γιατράς: «Κάθε χρόνο κάνουμε ένα βήμα παραπάνω»

Πέμπτη, Νοέμβριος 8, 2018 - 6:41μμ

Την πρώτη του ήττα γνώρισε ο Προμηθέας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις με 83-78 από τη Στρασμπούρ, την την 5η αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League. Την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των παιχτών του εξέφρασε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μάκης Γιατράς, ο οποίος στάθηκε στην πρόοδο που παρουσιάζει ο Προμηθέας.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Έγινε ένα σπουδαίο παιχνίδι, σε μια σπουδαία ατμόσφαιρα και μπροστά σε έναν εξαιρετικό κόσμο που υποστήριξε την ομάδα του. Ήταν μεγάλη εμπειρία για εμάς. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Για περίπου 37΄ ελέγχαμε τον αγώνα. Δεν θα ψάξω για δικαιολογίες, δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες.

Στοίχισαν κάποια μεγάλα σουτ που έβαλε η Στρασμπούργκ στα τελευταία λεπτά, με τη λήξη του χρόνου επίθεσης και κάποια λάθη που κάναμε, όπως επιθετικά φάουλ στα οποία υποπέσαμε και τα οποία στην ουσία δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε επίθεση.

Το παιχνίδι το έδειξε η τηλεόραση. Ο κόσμος είδε τι έγινε. Και αυτοί που ήταν εδώ και εκείνοι που το παρακολούθησαν τηλεοπτικά. Από σεβασμό προς τον κόσμο του Στρασβούργου και τον αντίπαλο προπονητή δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου.

Κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Θα συνεχίσουμε. Είναι η πρώτη μας χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάθε χρόνο κάνουμε και ένα βήμα παραπάνω. Ακουμπήσαμε τη νίκη, χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι σήμερα. Είμαστε υποχρεωμένοι, όμως, να δούμε μπροστά τα επόμενα παιχνίδια».

Υποστήριξη: SilkTech