Γιατράς: «Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι, στεναχωρημένοι που δεν καλύψαμε τη διαφορά»

Σάββατο, Φεβρουάριος 2, 2019 - 11:56μμ

Ενθουσιασμένος ήταν ο Μάκης Γιατράς μετά τη νίκη του Προμηθέα επί του ΠΑΟΚ στον «Δ. Τόφαλο». Ο τεχνικός των Πατρινών αφού μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους, έδωσε το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια.

Η τοποθέτησή του:

«Σήμερα κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι γεμάτη ομάδα και φορμαρισμένη κι αυτό δείχνει πολλά για την επιτυχία μας. Βγάλαμε ενέργεια στο παρκέ και όλα τα παιδιά έδειξαν διάθεση. Ίσως ό,τι πάθαμε την περασμένη Τετάρτη στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Νεπτούνας, μας έκανε καλό στο μυαλό.

Είμαστε στενοχωρημένοι που δεν καλύψαμε τη διαφορά της ήττας του α΄ γύρου. Σε κάποια φάση προηγηθήκαμε με 32 πόντους, όμως στην συνέχεια κάτι η κούραση, κάτι η αποβολή του Σαλούστρου που μας μίκρυνε το rotation και κάτι τα φάουλ του Λίποβι, δεν μας επέτρεψαν να καλύψουμε τελικά το -25 της Πυλαίας.

Πλέον, ακολουθεί το παιχνίδι στη Μπολόνια και μετά μια μεγάλη διακοπή, η οποία ελπίζουμε να μας βγει αυτήν την φορά υπέρ μας. Εγώ σπάνια δίνω συγχαρητήρια, αλλά ειδικά σήμερα θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και κυρίως στον Ρίον (σ. Μπράουν) που έπαιξε με δική του ευθύνη για να βοηθήσει την ομάδα.

Παράλληλα, συγχαρητήρια αξίζουν και στον κόσμο που μας στήριξε και σήμερα και μας έδωσε ώθηση. Μέχρι τώρα έχουμε παίξει σχεδόν 35 παιχνίδια εντός και εκτός Ελλάδας και είμαστε ακόμη στις αρχές Φεβρουαρίου.

Στην αρχή της σεζόν υπήρχε άγχος για το ότι κάθε εβδομάδα θα δίναμε διπλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ήταν μια πρωτόγνωρη κατάσταση, ενώ συν τις άλλοις είχαμε και τραυματισμούς βασικών παικτών όπως ο Κατσίβελης, ο Κασελάκης, ο Έλλις και ο Λίποβι, όμως ξέραμε στην ομάδα υπάρχει ταλέντο.

Η σεζόν είναι επιτυχημένη μέχρι στιγμής. Είμαστε στην 4άδα του πρωταθλήματος και στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και συνεχίζουμε».

Υποστήριξη: SilkTech