Γιατράς: «Ιστορική νίκη, δεν σημαίνει τίποτα για τη συνέχεια» - ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα, Φεβρουάριος 1, 2021 - 11:02πμ

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού με 80-78, υπογραμμίζοντας την σπουδαιότητα της νίκης των Πατρινών αλλά επισημαίνοντας ότι δεν σημαίνει όμως τίποτα για τη συνέχεια.

Ο προπονητής του Προμηθέα είπε ξανά πως θέλει η ομάδα του να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, προς το παρόν όμως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να χτιστεί ένα καλό ρόστερ και να γυρίσουν οι τραυματίες στο παρκέ.

"Με ρώτησαν ποιοι είναι οι στόχοι και είπα να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν σημαίνει ότι επειδή λέω κάτι, θα γίνει κιόλας. Σήμερα δεν έγινε τίποτα, βρήκαμε τον Παναθηναϊκό με δύο παιχνίδια από την Ευρωλίγκα, με νέο προπονητή. Υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά από εμάς, απλά παλέψαμε, μας βγήκαν κάποια πράγματα, γυρίσαμε και δεύτερο σερί ματς και αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους δίνουν τα πάντα και πιστεύουν αυτή την ομάδα" είπε ο προπονητής του Προμηθέα στην ΕΡΤ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Γιατράς στη συνέντευξη Τύπου:

"Κάναμε μια ιστορική νίκη. Ο τρόπος που έγινε, μας δίνει δύναμη. Δεύτερο συνεχόμενο ματς έτσι, όπως και κόντρα στο Λαύριο. Δε χρειάζεται εγώ να πω τι είναι ο Παναθηναϊκός. Σήμερα τους κάναμε χαρούμενους όλους. Ιστορική αυτή η νίκη λόγω του μεγέθους του αντιπάλου, δεν σημαίνει όμως τίποτα για τη συνέχεια.

Σε πολύ σύντομο διάστημα, είδαμε ότι παίξαμε μπάσκετ. Είχαμε παιδιά που ήταν σε εξαιρετική ημέρα και βοήθησαν και με καθαρό μυαλό. Με κλεψίματα που για το επίπεδο του Παναθηναϊκού είναι πολύ μεγάλα. καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και την ομάδα μου. Τώρα έχουμε τη Λάρισα μπροστά μας. Χάσαμε πριν από λίγο καιρό και θέλουμε την νίκη. Μετά εχουμε και τα παιχνίδια Κυπέλλου που θέλουμε να τ0 κατακτήσουμε. Βήμα-βήμα αν θέλει ο Θεός να φτάσουμε εκεί που ονειρευόμαστε.

Ό,τι κάναμε, έπαινε. Έμπαινε ο Λούντζης, έβαζε τρίποντο. Έμπαινε ο ΑΘηναίου, τα έβαζε. Ο Έβανς το ίδιο. Ο Παναθηναϊκός ήταν κουρασμένος από την Ευρωλίγκα. Την Παρασκευή έπαιξε φανταστικά. Με εντυπωσίασε. Το εκμεταλλευτήκαμε. Ήμασταν πιο φρέσκοι. Μπορούμε να παίξουμε και ακόμα καλύτερα. Για τη φάση που είμαστε είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Σήμερα και να χάναμε θα ήμουν ευχαριστημένος. Από το ημίχρονο τους έδωσα συγχαρητήρια".

Λιόλιος: «Αυτός είναι ο πραγματικός Προμηθέας, με τη σφραγίδα του Μάκη Γιατρά»

Πανευτυχής ήταν ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Προμηθέας, Βαγγέλης Λιόλιος, έπειτα από το «2» της πατρινής ομάδας επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

«Η ομάδα έδειξε συγκέντρωση και ψυχή, ακόμα και με την πλάτη στον τοίχο. Αυτός είναι ο πραγματικός Προμηθέας και η νίκη φέρει φυσικά την σφραγίδα του Μάκη Γιατρά, που έκανε εξαιρετικό κοουτσάρισμα για πολλοστή φορά.» ήταν τα λόγια του Λιόλιου, ύστερα από την 8η νίκη του Προμηθέα στο φετινό πρωτάθλημα.

Υποστήριξη: SilkTech