Γιατράς: «Ευλογημένος που με αξίωσε ο Θεός να ζήσω τέτοιες στιγμές» - BINTEO

Πέμπτη, Φεβρουάριος 13, 2020 - 10:52πμ

Ο Προμηθέας προκρίθηκε στον τελικό Κυπέλλου και ο Μάκης Γιατράς υποκλίθηκε στον κόσμο του Προμηθέα και τόνισε πως νιώθει ευλογημένος για αυτά που ζει. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Προμηθέα:

Για το ματς με το Περιστέρι: «Εγώ νομίζω ότι σήμερα νίκησε ο κόσμος. Κερδίσαμε χάρη σε αυτούς. Κερδίσαμε σχετικά εύκολα μια καλή ομάδα. Θα το ξαναπώ, νιώθω ευλογημένος που με αξίωσε ο Θεός να ζήσω τέτοιες στιγμές».

Για τον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ, αν προκριθεί: «Η ΑΕΚ είναι σπουδαία ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια»

«Νομίζω ότι είναι μία πολύ μεγάλη στιγμή για την ομάδα μου η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, τόσο σε αυτούς που έπαιξαν 35 λεπτά όσο και σε αυτούς που έπαιξαν 1 λεπτό, αλλά και σε αυτούς που δεν έπαιξαν καθόλου.

Τα περισσότερα συγχαρητήρια όμως ανήκουν στον κόσμο. Έχω πει ότι με αυτόν τον κόσμο πολύ δύσκολα μπορεί να μας κερδίσει ομάδα εδώ, και νομίζω σήμερα, αν και είχαμε πολύ άγχος και φαινόταν στο παιχνίδι μας, με τη βοήθεια του κόσμου κερδίσαμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα.

Να ευχηθώ και στο Περιστέρι καλή συνέχεια και στην Ευρώπη, που συνεχίζει και είναι πολύ σημαντικό αυτό για την Ελλάδα, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς θα πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι την Κυριακή, είναι ο Τελικός Κυπέλλου. Έχουμε παίξει σε μικρό χρονικό διάστημα 2 τελικούς.

Κάποια στιγμή λέγαμε ότι τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι και μπορεί κάποιοι να γελάγανε, αλλά τελικά τα όνειρά μας γίνονται πραγματικότητα. Νιώθω ευλογημένος και χαρούμενος και ευτυχισμένος που μου έχει δοθεί αυτή η ευκαιρία και ζω αυτά τα πράγματα με τον Προμηθέα. Ευχαριστώ πολύ όλους».

Υποστήριξη: SilkTech