Γιατράς: «Επιτέλους ξεκινήσαμε. Ήμασταν σοβαροί»

Κυριακή, Μάιος 19, 2019 - 8:50πμ

Στη σοβαρότητα της ομάδας του στάθηκε ο Μάκης Γιατράς μετά τη νίκη του Προμηθέα επί του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα των πλέι οφ. Ο τεχνικός τον Πατρινών δεν παρέλειψε να στηλιτεύσει την κατάσταση στο Ελληνικό μπάσκετ ενώ έδωσε το σύνθημα και για την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Επιτέλους ξεκίνησαν τα play-off και εμείς σήμερα καταφέραμε και κάναμε το 1-0 στην σειρά με τον ΠΑΟΚ. Ήμασταν σοβαροί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής και εκμεταλλευόμενοι φυσικά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αντίπαλός μας.

Πλέον, πάμε στην Θεσσαλονίκη με στόχο να τελειώσουμε την σειρά και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για την παρουσία του σήμερα στο γήπεδο. Είναι λογικό με όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, ο κόσμος να ξενερώσει.

Μάλιστα, ακόμη και χθες βράδυ με ρωτούσαν αν τελικά θα παίξουμε σήμερα με τον ΠΑΟΚ. Όλα αυτά μόνο κακό κάνουν στο μπάσκετ. Επίσης, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που ήταν εδώ σήμερα για να παίξει. Μπράβο στους παίκτες, στο staff και στα στελέχη του αντιπάλου μας για την παρουσία τους, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες».

Υποστήριξη: SilkTech