Γιατράς: «Είμαστε κοντά στην πρόκριση και τώρα κοιτάμε τον Παναθηναϊκό»

Πέμπτη, Νοέμβριος 7, 2019 - 8:50πμ

Ο Προμηθέας επικράτησε με 88-77 της Μακάμπι Ρισόν και πλέον ετοιμάζεται για το μεγάλο ματς των προημιτελικών Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Για το ματς απέναντι στην ομάδα του Πεδουλάκη μίλησε ο Μάκης Γιατράς στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τους Ισραηλινούς.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Κάναμε μια σημαντική νίκη σήμερα. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο. Δεν είχαμε την ίδια απόδοση, καθώς δεν είχαμε την ίδια ενέργεια. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο. Είμαστε κοντά στην πρόκριση. Συνεχίζουμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο κύπελλο, ένα σημαντικό παιχνίδι για όλη την πόλη. Συγχαρητήρια και στην Μακάμπι Ρισόν είναι μια πολύ καλή ομάδα με διακρίσεις στο πρωτάθλημά της και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχεια.

Μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα. Έχουμε φτάσει σε έναν αριθμό νικών που μπορούν να μας δώσουν πρόκριση. Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν σημαίνει κάτι. Έχει σημασία πώς τελειώνεις όχι πώς αρχίζεις. Είχαμε όλο αυτό το διάστημα με τραυματισμούς. Την Κυριακή θεωρώ πως θα είμαστε όλοι και αυτό θα βοηθήσει την ομάδα».

Υποστήριξη: SilkTech