Γιατράς: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε για δεύτερη χρονιά στα ημιτελικά»

Πέμπτη, Μάιος 23, 2019 - 8:01πμ

Χαρούμενος για τη νίκη του Προμηθέα επί του ΠΑΟΚ που έφερε την πρόκριση στα ημιτελικά ήταν ο Μάκης Γιατράς, ο οποίος όμως ήταν και προβληματισμένος για την κατάσταση στο Ελληνικό μπάσκετ. Ο τεχνικός των Πατρινών δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους ανθρώπους του «δικεφάλου» για την προσπάθειά τους.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, τους παίκτες και τον προπονητή. Τα έδωσαν όλα στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει τον δρόμο του. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε για δεύτερη χρονιά στα ημιτελικά. Νομίζω ότι δεν το έχει ξανακάνει επαρχιακή ομάδα. Είχαμε μία δύσκολη χρονιά αλλά τα καταφέραμε. Θα πρέπει να βρεθεί μία λύση στο ελληνικό μπάσκετ. Αντί να μαζέψουμε τον κόσμο, τον απομακρύνουμε».

Όταν ρωτήθηκε για την απουσία των νεαρών παικτών από το ρόστερ: «Πέρυσι παίξαμε με προβλήματα και τώρα η ομάδα είναι πλήρης. Κάνουν προπονήσεις μαζί μας και τα υπολογίζουμε. Θέλουμε κάποια από αυτά να προχωρήσουν. Φτιάξαμε φέτος γεμάτο ρόστερ, είμαστε υγιείς και κατέβασα την καλύτερη ομάδα».

Σε ερώτηση για το αν ήταν στη θέση του Παπαθεοδώρου, αν θα έμενε: «Δεν ξέρω τις συνθήκες. Άλλο να ζεις από μέσα. Ο Ηλίας είναι εξαιρετικός προπονητής και έδειξε σεβασμό στην ομάδα και τον κόσμο. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να φύγεις από μία ομάδα».

Υποστήριξη: SilkTech