Γιατράς: «Είμαστε χαμένοι όλοι, πρέπει να βρεθεί μία λύση»

Πέμπτη, Μάιος 9, 2019 - 9:01πμ

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά και στις εξελίξεις στο Ελληνικό μπάσκετ, στάθηκε ο Μάκης Γιατράς μετά την ήττα από τους «ερυθρόλευκους» για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Δεν έχω να πω πολλά πράγματα για το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, μπήκε με μεγαλύτερη διάθεση στο παιχνίδι. Εμείς δώσαμε χρόνο σε όλους. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας.

Χάσαμε τα ριμπάουντ, ο Ολυμπιακός είχε περισσότερες ασίστ και γενικά ήταν καλύτερος. Η ομάδα μας συνολικά είχε μια επιτυχημένη σεζόν, βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κανονικής περιόδου και θα μπούμε στα play off με στόχο να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην τελική βαθμολογία».

Μιλώντας για τα όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες τόνισε: «Όλα αυτά είναι λυπηρά για όσος ασχολούνται με το μπάσκετ. Είναι χαμένοι οι πάντες με όλα αυτά. Κι εσείς οι δημοσιογράφοι, κι εμείς οι προπονητές και οι παίκτες και ο κόσμος. Θα πρέπει να βρεθεί μια λύση. Είναι απαραίτητο.

Δεν γίνεται είκοσι λεπτά πριν το τζάμπολ να μην ξέρεις αν θα παίξεις. Είναι κακό για το μπάσκετ. Το μπάσκετ είναι το εθνικό μας σπορ, έχει φέρει επιτυχίες .Είναι κρίμα να βρισκόμαστε σε αυτή τη φάση. Αυτοί που θα πρέπει , να κάτσουν να τα βρουν. Είμαστε όλοι χαμένοι. Όχι μόνο ο Παναθηναϊκός κα ο Ολυμπιακός. Πρέπει να το καταλάβουν όλοι».

Ο Μάκης Γιατράς διευκρίνισε τέλος πως οι Τσαϊρέλης (ισχύο) και ο Σαλούστρος (γόνατο) δεν αγωνίστηκαν γιατί αντιμετωπίζουν θέματα μικροτραυματισμών.

 

 

 

 

Υποστήριξη: SilkTech