Γιατράς: «Δεν παίξαμε καλά, κρατάμε μόνο τη νίκη»

Πέμπτη, Νοέμβριος 21, 2019 - 11:50πμ

Ο Μάκης Γιατράς παραδέχτηκε ότι ο Προμηθέας δεν αποδίδει καλό μπάσκετ το τελευταίο διάστημα ωστόσο υπενθύμισε πως οι Πατρινοί πέτυχαν τον στόχο της πρόκρισης στο Top-16 του EuroCup. 

Ο κόουτς του Προμηθέα τόνισε μετά από τη νίκη επί της Ουλμ:

«Έχουμε μια εβδομάδα τώρα που δεν παίζουμε καλά και δεν παίξαμε καλά ούτε και σήμερα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που παίξαμε. Κρατάμε μόνο τη νίκη. Πολλά μπορεί να φταίνε, θα τα βρούμε μεταξύ μας και θα τα διορθώσουμε.

Θέλω να συγχαρώ την Ουλμ, που είναι μια πολύ καλή ομάδα και να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Προμηθέα για τη σημαντική βοήθειά τους».

Σε ότι αφορά τους στόχους της ομάδας έχοντας εξασφαλίσει τη θέση της στο Top-16 από νωρίς σχολίασε: «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο περισσότερα θετικά αποτελέσματα, θα δούμε και τα άλλα αποτελέσματα και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ο αρχικός μας στόχος ήταν να φτάσουμε στο Top-16 και ήμασταν η πρώτη ομάδα που το κατάφερε. Θα δούμε από εδώ και πέρα να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό και να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

«Τέλος, θέλω ν’ αφιερώσω αυτή την νίκη στον εκλιπόντα Χάρη Μπόγδανο, τον πρόεδρο του Κεραυνού Αιγίου. Σήμαινε πολλά για μένα κι έμαθα πολλά πράγματα στο πλευρό του. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Υποστήριξη: SilkTech