Γιαννόπουλος: «Βήμα-βήμα για το στόχο μας...»

Τετάρτη, Δεκέμβριος 8, 2021 - 12:33πμ
Γαλήνη

Και τώρα κορυφή. Η Γαλήνη με την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής της Α1 ΕΣΚΑΗ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας (στην 3η ισοβαθμία που υπάρχει είναι καλύτερη) με απολογισμό 7 νίκες – 2 ήττες.

Τα πολύ πιο δύσκολα πάντως είναι από δω και πέρα στην προσπάθεια διατήρησης αυτής της θέσης και με το δρόμο να είναι ακόμη μακρύς και δύσκολος μέχρι να πέσει η αυλαία.

Μέχρι την ολοκλήρωση του α’ γύρου η Γαλήνη έχει δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια, κατά σειρά με ΕΑΠ εκτός και Απολλωνιάδα εντός.

Ήδη τα χαμόγελα από την τελευταία νίκη επί της ΝΕΠ (70-56) έχουν περάσει στην ιστορία κι από την Τετάρτη αρχίζει η καθημερινή δουλειά ενόψει ΕΑΠ.

Το σύνθημα του χαμηλού προφίλ και της σκληρής δουλειάς επεσήμανε και πάλι ο κόουτς της ομάδας Κώστας Γιαννόπουλος, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά.

«Πήραμε δυο ακόμη σημαντικούς βαθμούς σε μια διοργάνωση που εύκολοι αντίπαλοι δεν υπάρχουν. Συνεχίζουμε πάντα μέσα στο στόχο που έχουμε θέσει από το καλοκαίρι με τη διοίκηση και τα παιδιά, κοιτώντας βήμα-βήμα τους αγώνες μας.

Τώρα μπροστά μας είναι η ΕΑΠ εκτός έδρας, πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε.

Τα παιδιά παραμένον πάντα προσγειωμένα κι αυτό είναι σημαντικό, ξέρουν ότι μόνο με σκυμμένα κεφάλια και σκληρή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε», ολοκλήρωσε τα λόγια του.

Υποστήριξη: SilkTech