Γιαννόπουλος για Γαλήνη: «Προσγειωμένοι, συνεχίζουμε»

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 29, 2021 - 11:50πμ
Χαρές!

Την πρώτη θέση πήρε η Γαλήνη στο τουρνουά της ΕΑΠ με τις δυο νίκες της επί Αραχωβιτίκων/Ακταίου και Απολλωνιάδας, με τον τεχνικό της Κώστα Γιαννόπουλο όμως να στέλνει μήνυμα «προσγείωσης» αφού ήταν απλά δυο τεστ στα πλαίσια της προετοιμασίας.

Ιδού  οι δηλώσεις του πατρινού τεχνικού:

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδικά για την εικόνα που έβγαλαν πρώτα και κύρια, αφού μιλάμε για φιλικά. Η 1η θέση περνάει σε δεύτερη μοίρα και εμείς οφείλουμε να παραμείνουμε προσγειωμένοι στο πλάνο δουλειάς που έχουμε βάλει από το καλοκαίρι.
Συνεχίζουμε την προετοιμασία, ετοιμαζόμαστε για ένα ακόμη τουρνουά στην Ανδραβίδα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με βασική επιδίωξη να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο τζάμπολ του πρωταθλήματος που μας περιμένει μια πολύ δύσκολη αποστολή εκτός έδρας με τον Έσπερο ΑΟΠΑ.
Μέχρι τότε πρέπει να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας γιατί το φετινό πρωτάθλημα της Α1 θα είναι το πιο δύσκολο των τελευταίων χρόνων», ήταν τα λόγια του.

Στο τουρνουά Ανδραβίδας
Η Γαλήνη ετοιμάζεται για ένα ακόμη συνεχόμενο τουρνουά, αυτή τη φορά με υψηλότερο δείκτη δυσκολίες, της Ανδραβίδας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Την 1η ημέρα (Σάββατο 7μ..μ) θα αντιμετωπίσει τον Αίολο Αγυιάς (ομάδα Γ' εθνικής) και την επομένη, ανάλογα του δικού της αποτελέσματος αλλά και του άλλου αγώνα, την Σφήκα Αμαλιάδας ή την οικοδέσποινα Ανδραβίδα.

Υποστήριξη: SilkTech