Γιάννης Χαμηλός: "Ελπίζω να παρουσιάσουμε ένα θετικό πρόσωπο"

Σάββατο, Οκτώβριος 20, 2018 - 7:36πμ

Ο Αίολος Αγυιάς ξεκίνησε με 2 στα 2 την φετινή σεζόν στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και, πλέον, στόχος της ομάδας του Ανδρέα Παπαδημητρίου θα είναι να τριπλασιάσει τις επιτυχίες της στο Δευτεριάτικο (9μ.μ.) παιχνίδι με τη νεανική Απολλωνιάδα στο κλειστό γυμναστήριο του Απόλλωνα.

Δηλώσεις για τη μέχρι τώρα πορεία του Αίολου Αγυιάς, αλλά και για την συνέχεια της ομάδας, έκανε ο έμπειρος γκαρντ, Γιάννης Χαμηλός. Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

«Ακόμη είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, παρά τα δυο θετικά αποτελέσματα που έχουμε φέρει στο ξεκίνημα της σεζόν. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του».

«Εμείς έχουμε τραυματισμούς και απουσίες που μας έχουν αφήσει λίγο πίσω στο δέσιμό μας σαν ομάδα και γι΄ αυτόν τον λόγο περιμένουμε πως και πως το να είμαστε και πάλι πλήρεις, προκειμένου να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες».

«Η ομάδα της Απολλωνιάδας είναι ιδιαίτερα δυνατή, ειδικά όταν παίζει στην έδρα της και πιστεύω ότι τη Δευτέρα θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Προετοιμαζόμαστε ανάλογα προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, καθώς οι απουσίες δεν αποτελούν δικαιολογία για εμάς. Πρέπει να βγούμε μπροστά και για τους τραυματίες».

«Ελπίζω να παρουσιάσουμε ένα θετικό πρόσωπο και να δείξουμε στο παρκέ όλα όσα δουλεύουμε στην προπόνηση. Στόχος μας θα είναι ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα».

Υποστήριξη: SilkTech