Για την ιστορία της στις Σέρρες (17:00) η μισή Παναχαϊκή

Τετάρτη, Μάιος 16, 2018 - 1:26μμ

Το τελευταίο της μεγάλο ταξίδι για τη Φούτμπολ Λιγκ κάνει σήμερα η Παναχαϊκή. Τρεις στροφές πριν το φινάλε, οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούνται (17:00) από τον Πανσερραϊκό που καίγεται για βαθμούς.

Η Παναχαϊκή, όπως δήλωσε και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, θα αγωνιστεί στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια για την ιστορία και την υστεροφημία της.

Οι «κοκκινόμαυροι» μετά την πρώτη νίκη τους με ανατροπή απέναντι στη Σπάρτη, αντιμετωπίζουν μία ακόμα ομάδα που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, με αρκετές απουσίες.

Η εικόνα της Παναχαϊκής στις τελευταίες αναμετρήσεις και η φρεσκάδα που βγάζουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της, της δίνει τον τίτλο του φαβορί και στη σημερινή αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, ο οποίος βρέθηκε στα όρια της διάλυσης και ψάχνει απεγνωσμένα για βαθμούς.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Αγυιά, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

Η Παναχαϊκή, που θέλει έναν βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την τρίτη θέση, στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Καρδίτσας στην Αγυιά την Κυριακή και κλείνει τις επίσημες υποχρεώσεις της εκτός έδρας με τον Αιγινιακό.

Εκτός για το σημερινό παιχνίδι είναι οι: Φουρλάνος,  Στεργίδης, Βρονταράς, Γκίνο, Βασιλείου, Μπιτσάκος, Μασούρας, Μακρυδημήτρης, Ελευθεριάδης (λόγω τραυματισμού) και οι Φωτάκης (ξεκούραση) και Μπούτιβας.

Οι 19 παίχτες που ταξίδεψαν στις Σέρρες είναι οι: Σούλης, Χαλκιάς, Μπαμπούνης, Ντάσιος, Πολίμος, Μπουτζίκος, Πολυχρόνης, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος, Πλέγας, Αργυρόπουλος, Αγουρίδης, Κωνσταντακόπουλος, Μαστραντωνάκης, Αποστολόπουλος, Κυνηγόπουλος, Αντωνακόπουλος και  Μωραΐτης.

Υποστήριξη: SilkTech