Για την επιστροφή στις νίκες και στην Ελλάδα ο Προμηθέας

Σάββατο, Μάρτιος 9, 2019 - 1:19μμ

Ο Προμηθέας Πάτρας έρχεται με ορμή από τον θρίαμβο επί της Τενερίφης και πριν ταξιδέψει στα Κανάρια νησιά για τη ρεβάνς θέλει την νίκη που είναι απαραίτητη στο κυνήγι μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της Α1 Basket League απέναντι στο Ρέθυμνο Cretan Kings (15:45), έναν επικίνδυνο αντίπαλο που μάχεται για την σωτηρία του.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος» και είναι η πρώτη φορά στην Ιατορία της πατρινής ομάδας, που θ’ αγωνιστεί στην Πάτρα το διήμερο του Καρναβαλιού.

Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, που θ’ αποφασίσει για την δωδεκάδα λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, δήλωσε για την αναμέτρηση: «Στο μυαλό μας είναι μόνο το Ρέθυμνο. Με την Τενερίφη θα ασχοληθούμε αμέσως μετά. Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο είναι πονηρό. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καθώς ο αντίπαλος αναζητεί νίκες εκτός προγράμματος».

Οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή από τα γραφεία στο Κέντρο από 10:00-13:00 και μετά τις 14:15 στο "Δημ. Τόφαλος".

Υποστήριξη: SilkTech