Για τη νέα αρχή κόντρα στην Κέρκυρα (14:00) η Παναχαϊκή

Κυριακή, Ιανουάριος 19, 2020 - 8:50πμ

Νέο ξεκίνημα θέλει να κάνει η Παναχαϊκή, αρχής γενομένης από σήμερα. Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούν (14:00, live στο sportin.gr) την Κέρκυρα στην Αγυιά για την 13η αγωνιστική της Super League 2.

Τέλος στο αρνητικό σερί του ενός μήνα (έχουν να κερδίσουν από την  Καλαμαριά και τις 15 Δεκεμβρίου) αλλά και την αβεβαιότητα των ημερών θέλει να δώσει η Παναχαϊκή. Κοινώς όπως είναι γνωστό στο ποδόσφαιρο, οι νίκες σβήνουν κάθε αμφιβολία και κάθε πρόβλημα.

Εν μέσω διοικητικών αναταραχών, νέων προσώπων, μεταγραφών αλλά και εσωτερικώντιμωριών, οι «κοκκινόμαυροι» θέλουν να αποφύγουν την παγίδα, δίνοντας ουσιαστικά την ευκολότερη αναμέτρηση της χρονιάς, στην έδρα τους με την ουραγό Κέρκυρα.

Μια αναμέτρηση που κρύβει πολλές παγίδες, με όλους τους, τους ανταγωνιστές να έχουν πάρει το τρίποντο και η νίκη να μοιάζει επιτακτική. Βέβαια αποτελεί και ευκαιρία ανασύνταξης και ανάκτησης ψυχολογίας στο ποδοσφαιρικό τμήμα που τόσο ανάγκη την έχει.

Ο Απόστολος Μακρίδης έκοψε για αγωνιστικούς λόγους από την αποστολή, δύο από τους σημαντικότερους παίχτες της Παναχαϊκής, τον αρχηγό Βασίλη Σούλη και τον αμυντικό Κώστα Ρουγκάλα, με τους δύο ποδοσφαιριστές να φαίνεται πως έχουν λίγες πιθανότητες να συνεχίσουν στα «κοκκινόμαυρα».

Στην 18άδα συμμετέχουν κανονικά όλοι οι «νέοι»: Ατανάσκοβιτς, Κοτσώνης, Μυτίδης, Ανάκογλου και Φροξυλιάς, με τον Κύπριο τεχνικό να επιλέγει τους:

Καπούταγλη, Atanackovic, Πολίμο, Σταμόπουλο, Πατάπη, Κοτσώνη, Τσελεπίδη, Παπατόλιο, Ανάκογλου, Μαυριά, Φροξυλιά, Σιατραβάνη, Κυνηγόπουλο, Μωραΐτη, Μυτίδη, Μουστακόπουλο, Μασούρα και Πατρώνη.

Υποστήριξη: SilkTech