Για το πρώτο «τρίποντο» (15:00) στη Ρόδο η Παναχαϊκή

Τετάρτη, Ιανουάριος 20, 2021 - 9:02πμ

Το δεύτερό της αγώνα στη σεζόν δίνει η Παναχαϊκή μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών με στόχο την πρώτη της νίκη. Οι «κοκκινόμαυροι» έχουν δύσκολη αποστολή (15:00) στη Ρόδο με τον Διαγόρα για την 2η αγωνιστική της Super League 2.

Μετά τον αγώνα του Σαββάτου, οι παίκτες της Παναχαϊκής συνέχισαν την προετοιμασία τους την Κυριακή και τη Δευτέρα με προπόνηση στο γήπεδο της Αγυιάς. Στο αγωνιστικό σκέλος οι κοκκινόμαυροι που αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Το πρωί της Τρίτης, οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής προπονήθηκαν στο γήπεδο της Οβρυάς με το Νίκο Παπαδόπουλο να δουλεύει στο κομμάτι της τακτικής και των στατικών φάσεων, ενώ έγιναν και οι τελευταίες δοκιμές στην 11άδα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Την αποστολή της Παναχαϊκής απαρτίζουν οι: Μένκα, Σούλης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Πάνος, Πλιάτσικας, Larrea, Μπελεζάκης, Αποστολόπουλος, Σταμόπουλος, Bruce, Μουστακόπουλος, Αργυρόπουλος, Γιούσης, Ανάκογλου, Σκεπετάρης, Cerruti, Αραβίδης, Batrovic, Κουσκουνάς, Μασούρας.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με ισοπαλία το πρωτάθλημα, και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1) ενώ έχουν να συναντηθούν από το 2012 όταν και η Παναχαϊκή είχε επικρατήσει και στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις (3-0, 0-4).

Υποστήριξη: SilkTech