Για το πρώτο της σερί με απουσίες στα Τρίκαλα (15:30) η Παναχαϊκή

Τετάρτη, Μάρτιος 3, 2021 - 10:32πμ

Το πρώτο της σερί νικών, για να «σκαρφαλώσει» στη βαθμολογία ψάχνει η Παναχαϊκή, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του εξαιρετικά αμφίρροπου φέτος, πρωταθλήματος της Super League 2. Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούνται (15:30, live στο sportin.gr) από τα πάντα επικίνδυνα Τρίκαλα, στη Θεσσαλική πόλη για την 12η αγωνιστική.

Ισοφαρίζοντας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με το νεαρό Βασίλη Ευθυμίου μέσα στην Πάτρα την Παναχαϊκή, τα Τρίκαλα ξεκίνησαν μια εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα, με τέσσερα παιχνίδια χωρίς ήττα, ενώ μετά από τις επτά πρώτες αγωνιστικές είχαν μια ήττα. Ωστόσο στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια η θεσσαλική  ομάδα γνώρισε τρεις ήττες και πλέον είναι στο κάτω μισό της βαθμολογίας.

Σερί και… ανομβρία

Η Παναχαϊκή νίκησε την Ξάνθη στο ντεμπούτο του Χρήστου Παρασκευόπουλου στον πάγκο της, και θα επιδιώξει να μπει και πάλι σε τροχιά κορυφής. Ωστόσο χρειάζεται γκολ και εκτός έδρας. Στις τρεις τελευταίες εξόδους της δεν έχει σκοράρει, αν και στο αμέσως προηγούμενο είχε πετύχει τρία στη Λάρισα επί του Απόλλωνα!

Προϊστορία

Η Παναχαϊκή είναι αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της με αντίπαλο τα Τρίκαλα. Οι Θεσσαλοί νίκησαν για τελευταία φορά στις 28 Φεβρουαρίου 2016, 3-0 στην έδρα τους. Στην Α’ Εθνική η Παναχαϊκή έχει εντυπωσιακή παράδοση με τρεις νίκες σε τρεις επισκέψεις στα Τρίκαλα, δύο το 1972 και μια το 2000.

Σημαντικές απουσίες

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (2/3) η τελευταία προπόνηση της Παναχαϊκής για το σημερινό εκτός έδρας ματς στα Τρίκαλα.

Την τελευταία στιγμή προέκυψε πρόβλημα τραυματισμού (διάστρεμμα) του Ν. Μασούρα, ο οποίος μαζί με τους Ν. Κουσκουνά και Κόκα παρέμειναν στην Πάτρα ώστε να ακολουθήσουν θεραπευτικές αγωγές.

Ο τιμωρημένος Γ. Μουστακοπουλος ακολούθησε κανονικά την αποστολή για ψυχολογικούς λόγους.

Η αποστολή της Παναχαϊκής αποτελείται από τους: Κολοβούρη, Σούλη, Μαρκοπουλιώτη, Παταπη, Πλιάτσικα, Larrea, Πάνος, Αποστολοπουλος, Μπελεζακης,Σταμοπουλος, Bruce, Μουστακοπουλος, Αργυρόπουλος, Ανάκογλου, Παπαδόπουλος, Γιούσης, Σκεπετάρης, Cerrutti, Batrovic, Μικές, Αραβίδης

Υποστήριξη: SilkTech