Για ποιους ανοίγει το Σάββατο το Χιονοδρομικό Κέντρο των Καλαβρύτων

Πέμπτη, Φεβρουάριος 25, 2021 - 2:06μμ

Τις πόρτες του θα ανοίξει το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Μπορεί δώ και αρκετό καιρό μένει κλειστό εξαιτίας των μέτρων και των απαγορεύσεων που ισχύουν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο πλέον μπορεί να υποδεχθεί αθλητές που έχουν δελτίο από την αντίστοιχη Ομοσπονδία.

Πρόκειται για 300 άτομα που μπορούν να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους ως χιονοδρόμοι, όχι μόνο στα Χιονοδρομικό Καλαβρύτων αλλά και στα Χιονοδρομικά Κέντρα Ανηλίου και Βασιλίτσας.

  • Χαμένη η χρονιά- Να μην χάσουμε τους χιονοδρόμους μας

«Τα Χιονοδρομικά θα ανοίξουν για να βοηθήσουμε τους αθλητές, για να μην χάσουμε τους χιονοδρόμους μας (μάλιστα υπάρχουν κι αυτοί που προπονούνται σε ολυμπιακό επίπεδο). Στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων, που θα λειτουργεί, όπως και τα άλλα δύο, τα Σαββατοκύριακα, θα υπάρχει πίστα για τους αθλητές ενώ δεν αποκλείεται να λειτουργήσουν τα Χιονοδρομικά, κατόπιν συζήτησης με την ομοσπονδία, και καθημερινή» εξηγεί μιλώντας στο thebest.gr ο διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, Αλέξης Άγριος.

Δεδομένου του ότι βρισκόμαστε στα τέλη Φεβρουαρίου οι αθλητές που θα βρεθούν για προπονήσεις στο Χιονοδρομικό Κέντρο θα είναι για φέτος και οι τελευταίοι επισκέπτες καθώς δεν φαίνεται στον ορίζοντα άρση του μέτρου της απαγόρευσης της μετακίνησης από νομό σε νομό. «Η φετινή σεζόν είναι χαμένη και η καταστροφή μεγάλη. Η ζημιά είναι τεράστια όχι μόνο για το Χιονοδρομικό αλλά και για την ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων» λέει ο κ. Άγριος.

Υποστήριξη: SilkTech