Για το όνειρο της ανόδου ο Αστέρας Αμαλιάδας

Κυριακή, Μάιος 27, 2018 - 4:12μμ

Φινάλε έχουμε σήμερα και στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής. Ο Αστέρας Αμαλιάδας με σερί νικών και εντυπωσιακών εμφανίσεων στο δεύτερο γύρο είναι κοντά στην άνοδό του στη Φούτμπολ Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Όλα θα κριθούν και στην Γ’ Εθνική βέβαια, στα δικαστήρια. Εκεί που εκδικάστηκε την Παρασκευή πρωτόδικα η τύχη του αγώνα Αστέρας Αμαλιάδας-Ηρόδοτος που είχε διακοπεί στο ημίχρονο λόγω επεισοδίων.

Ο Αστέρας και με το μυαλό στην απόφαση για τον αγώνα, που θα ανακοινωθεί την Τρίτη 29/5, δοκιμάζεται στην Καλλιθέα με τον συγκάτοικό του στη δεύτερη θέση Εθνικό. Η ομάδα της Αμαλιάδας που είχε επικρατήσει με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι, βαθμολογικά χρειάζεται μία ισοπαλία για να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

Όλα αυτά υπό την αίρεση, ότι δεν θα υπάρξει κάποια αφαίρεση βαθμών την Τρίτη. Όλα είναι ανοιχτά στον 2ο όμιλο των μπαράζ και στο άλλο παιχνίδι ο Ηρόδοτος υποδέχεται τον Αήττητο Σπάτων και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να παραμείνει ζωντανός για την άνοδο.

Στον 1ο όμιλο αντίθετα, έχουν κριθεί όλα εδώ και 2 αγωνιστικές με τον ιστορικό Ηρακλή αλλά και τον ΝΠΣ Βόλου να έχουν κερδίσει την άνοδό τους για την Φούτμπολ Λιγκ.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής:

1ος όμιλος

Τηλυκράτης – ΝΠΣ Βόλος

Απόλλων Παραλιμνίου – Ηρακλής

2ος όμιλος

Εθνικός – Αστέρας Αμαλιάδας

Ηρόδοτος – Αήττητος Σπάτων

Βαθμολογία

1ος όμιλος

Ηρακλής  13

ΝΠΣ Βόλος  10

Τηλυκράτης  4

Απόλλων Παραλιμνίου  1

2ος όμιλος

Αήττητος Σπάτων  8

Αστέρας Αμαλιάδας  6*

Εθνικός  6

Ηρόδοτος  4*

*Αναμένεται η απόφαση για το Αστέρας Αμαλιάδας-Ηρόδοτος που θα ανακοινωθεί την Τρίτη 29/5.

Υποστήριξη: SilkTech