Για το χάλκινο μετάλλιο η Εθνική Νεανίδων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Σάββατο, Σεπτέμβριος 1, 2018 - 11:15μμ

Την ήττα με 13-9 γνώρισε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των νεανίδων των Πατρινών Γιαννακέα και Μπιτσάκου στον ημιτελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος απέναντι στην Ισπανία και θα διεκδικήσει την Κυριακή το χάλκινο μετάλλιο της διοργάνωσης παίζοντας απέναντι στις ΗΠΑ (ηττήθηκαν με 8-7 απο την Ολλανδία).

Τα κορίτσια του Κώστα Δήμου προσπάθησαν μέχρι το τέλος της συνάντησης στο Βελιγράδι, αλλά το 0-3 της τελευταίας περιόδου δεν τους άφησε περιθώρια να διεκδικήσουν τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό. Η ελληνική ομάδα με πρωταγωνίστριες την Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη και την Έλενα Κανετίδου αν και βρέθηκε να χάνει με 3-1 στην αρχή του αγώνα, ανέκαμψε και προηγήθηκε με 6-4 στο ημίχρονο.

Στην συνέχεια δέχθηκε πολλά γκολ στο τρίτο οκτάλεπτο (θύτης η Αλεξάνδρα Αθνάρ που σημείωσε 6 γκολ) και παρα το γεγονός ότι η Τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 9-10, δεν μπόρεσε να αντιδράσει στα τελευταια 8 λεπτά.

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-4, 6-4, 3-0.

Ελλάδα (Κώστας Δήμου): Αρχοντάκη, Φουντωτού, Νίνου Π, Λούδη 1, Κανετίδου 3, Γιαννοπούλου, Νίνου Ειρ., Μυριοκεφαλιτάκη 3, Κατσίμπρη, Δούλη 1, Κοντονή 1, Μπιτσάκου, Γιαννακέα.

Υποστήριξη: SilkTech