Για το απόλυτο με τον Αμύντα (17:00) ο Απόλλωνας

Σάββατο, Οκτώβριος 19, 2019 - 10:50πμ

Με την 3η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής μπάσκετ των ανδρών με τον Απόλλωνα να έχει πραγματοποιήσει πολύ ελπιδοφόρο ξεκίνημα. Οι «μελανόλευκοι» που έχουν το απόλυτο, υποδέχονται (17:00) τον Αμύντα στην Περιβόλα.

Μπορεί η παραμονή στην κατηγορία να είναι ο πρώτος και ρεαλιστικός στόχος του Απόλλωνα τη φετινή χρονιά αλλά το ξεκίνημα που έχει κάνει είναι… πρωταθληματικό.

Σε μία αχαρτογράφητη σεζόν, χωρίς την παρουσία κάποιου τεράστιου ονόματος ή μεγάλου φαβορί (η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού δεν φαίνεται να μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο), οι περισσότερες ομάδες ψάχνουν τα πατήματά τους, ζυγίζοντας τις δυνατότητές τους.

Στο ίδιο μήκος και ο Απόλλωνας ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή μετά από δύο αγωνιστικές και θέλει απόψε να κάνει το τρία στα τρία, εκμεταλλευόμενος την έδρα του και το κακό ξεκίνημα του Αμύντα.

Η γρήγορη παραμονή, ώστε να αποφευχθούν οι περσινές περιπέτειες και η έλειψη άγχους στην υπόλοιπη σεζόν αποτελεί βασικό στόχο των «μελανόλευκων», που διατηρώντας το απόλυτο θα έχουν κάνει ένα αποφασιστικό βήμα.

Υποστήριξη: SilkTech