Γενική Συνέλευση των προπονητών στίβου

Τετάρτη, Οκτώβριος 20, 2021 - 10:06μμ
Γενική Συνέλευση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17/10 η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Προπονητών Στίβου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων.

Μαζική ήταν η συμμετοχή των προπονητών στίβου, γεγονόςπου δείχνει ότι ο σύνδεσμος αποκτά ανταπόκριση στο σύνολο των προπονητών της περιοχής ευθύνης του.

Στην σημαντικότερη Δημοκρατική διαδικασία ενός σωματείου,το κλίμα ήταν συνεργατικό, ενωτικό με ομοφωνία αποφάσεων.Στην συνέλευση έγιναν απολογισμός δράσης του διοικητικού Συμβουλίου και εγκρίθηκε ο Οικονομικός Απολογισμός του οικονομικού έτους 2020.

Συζητήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, έγινε ενημέρωση για το νέο θεσμικό πλαίσιο (Ν 4809/21) που αφοράτους Προπονητές και την διασφάλιση του επαγγέλματος του προπονητή καθώς και για την αναβάθμιση των συνδέσμων προπονητών μέσω των νέων αρμοδιοτήτων που τους δίνονται με την τροποποίηση του Ν 2725/1999.Ομόφωνη ήταν η απόφαση της συνέλευσης να προβεί το Δ.Σ στις απαραίτητες ενέργειες - επαφές, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προπονητών Στίβου Βορείου Ελλάδος, για την προοπτική ίδρυσης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προπονητών Κλασικού Αθλητισμού.


Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Παπανδρεόπουλος αφού ευχαρίστησε τους Συναδέλφους για την συμμετοχή τους στην διαδικασία ανανέωσε το ραντεβού για τις αρχές Νοεμβρίου που έχει προγραμματιστεί Προπονητικό σεμινάριο.

Υποστήριξη: SilkTech