Γενική Συνέλευση και συγχαρητήρια του Παναιγιάλειου - ΦΩΤΟ

Παρασκευή, Ιούλιος 2, 2021 - 10:02πμ

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 28 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση του Παναιγιάλειου στο ανοιχτό θέατρο της πόλης "Γ. Παππάς".

Το προεδρείο της Συνέλευσης που απαρτιζόταν από τους κκ. Κώστα Δεληγιάννη και Σπύρο Πετρουτσόπουλο, έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Τάσο Βασιλείου ο οποίος έκανε μια πρώτη τοποθέτηση για τα πεπραγμένα και τόνισε ότι η προσπάθεια αυτής της διοίκησης ολοκληρώθηκε με επιτυχία και αυτό που προέχει είναι να υπάρξει το συντομότερο διάδοχη κατάσταση.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Μάριος Βαλαβάνης ο οποίος παρουσίασε τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό της περιόδου, παίρνοντας την έγκριση του σώματος. Αναφέρθηκε αναλυτικά στα θέματα που απασχολούν τον Σύλλογο και ακολούθησε συζήτηση με τα παρευρισκόμενα μέλη.

Τον λόγο πήρε μεταξύ άλλων και ο κ. Πέτρος Δαδιώτης, εκ των βασικών υποστηρικτών της φετινής προσπάθειας, τονίζοντας την ανάγκη να έρθει ο κόσμος του Αιγίου πιο κοντά στην ομάδα.

Λόγω της μη ύπαρξης ενδιαφέροντος για την ανάληψη διοικητικών καθηκόντων, αποφασίστηκε να δοθεί χρόνος δεκαπέντε ημερών για τις όποιες επαφές μπορούν να γίνουν με τυχόν ενδιαφερόμενους και ορίστηκε νέα Γενική Συνέλευση για την Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 και ώρα 8 μμ. στον εξωτερικό χώρο του κυλικείου του Δημοτικού Σταδίου Αιγίου με θέμα την πρόσκληση ενδιαφέροντος για Αρχαιρεσίες.

Συγχαρητήρια για τα στιβικά

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες του "ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΙΕΑ" και της "ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΙΓΙΟΥ" για τις τεράστιες επιτυχίες που σημείωσαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου που πραγματοποιήθηκε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Τα "χρυσά" αυτά παιδιά με τα μετάλλια και τις επιδόσεις τους, έκαναν όλους τους Αιγιαλείς περήφανους!

Οι εκλογές της ΕΠΣ Αχαΐας

Η Διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ. συγχαίρει τον κ. Άγγελο Δανιήλ για την επανεκλογή του στη θέση του προέδρου της Ε.Π.Σ.ΑΧΑΪΑΣ. Επίσης συγχαίρει όλα τα μέλη που εξελέγησαν στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή και τους εύχεται υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Υποστήριξη: SilkTech