Γεμίζει το "οπλοστάσιο" του Οφρυδόπουλου-Επέστρεψε ο Καρατσανάκοφ

Παρασκευή, Νοέμβριος 23, 2018 - 8:01πμ

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Παναχαϊκή, με τις άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις να μην επιτρέπουν χαλάρωση και ρεπό. Οι «κοκκινόμαυροι» άφησαν πίσω την ισοπαλία στα Σπάτα και επικεντρώνονται στην επόμενη αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη την προσεχή Κυριακή.

Στο χθεσινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές μοιράστηκαν σε δύο γκρουπ.

Το πρώτο γκρουπ απαρτιζόταν από παίχτες που αγωνίστηκαν χθες. Το πρόγραμμα τους περιελάμβανε τρέξιμο χαμηλής και μέτριας έντασης, καθώς επίσης και διατάσεις.

Στο δεύτερο γκρουπ οι παίχτες πραγματοποίησαν ασκήσεις δύναμης, ελαστικότητας και τέλος έπαιξαν 3χ8΄σε περιορισμένο χώρο.

Σε ότι αφορά τους τραυματίες.

Ο Ιάσωνας Σταυρόπουλος ακολουθεί το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος σιγά-σιγά παίρνει μέρος σε μικρά κομμάτια της προπόνησης.

Ο Γιώργος Μουστακόπουλος συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος των προπονήσεων, έχοντας εξαιρετική ανταπόκριση και πορεία.

Ο Anton Carachanakov αναμένεται αύριο στην Πάτρα. Με την σύμφωνη γνώμη του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, εδώ και 20 ημέρες, πήγε στην Σόφια σε φημισμένο κέντρο αποκατάστασης, όπου έκανε θεραπεία με τον γιατρό που τον παρακολουθεί πολλά χρόνια, από τις Εθνικές ομάδες της Βουλγαρίας, για να αφαιρεθεί υγρό από το γόνατο.

Η συνεργασία του γιατρού του Anton με το ιατρικό επιτελείο και τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας, ήταν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Η αφαίρεση του υγρού και η γενικότερη αποκατάσταση είχε απόλυτη επιτυχία και ο ποδοσφαιριστής είναι πλέον έτοιμος να επανέλθει στο πρόγραμμα της ομάδας, με τον ανάλογο ρυθμό που απαιτεί η επανένταξη του.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 έχει σε πρώτη προτεραιότητα την υγεία των αθλητώ, πάνω από αποτελέσματα, βαθμό δυσκολίας αγώνων και βαθμολογικούς υπολογισμούς.

Υποστήριξη: SilkTech