Γέμισε βραβεία ο Προμηθέας στην παρουσίαση της νέας Α1-ΦΩΤΟ

Τρίτη, Οκτώβριος 2, 2018 - 7:29μμ

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, πέντε μέρες πριν το πρώτο τζάμπολ, στο Athens Metropolitan Expo η παρουσίαση του 27ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος της Basket League και των χορηγών του ΕΣΑΚΕ.

Ιδιαίτερα έντονη ήταν η παρουσία του Προμηθέα Πάτρας, καθώς η πατρινή ομάδα παρέλαβε βραβείο ήθους για την αγωνιστική χρονιά 2017-18, στον Χρήστο Σαλούστρο απονεμήθηκε το βραβείο πιο βελτιωμένου παίκτη για την προηγούμενη σεζόν, ενώ Νίκος Γκίκας και Χρήστος Σαλούστρος (εκπροσωπώντας και τον Δημήτρη Κατσίβελη) ήταν στους αθλητές που τιμήθηκαν για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019.

Συγκεκριμένα, o Χρήστος Σαλούστρος παρέλαβε το βραβείο για την ανάδειξή του σε πιο βελτιωμένο παίκτη κατά την προηγούμενη χρονιά 2017-18.

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών, Χρήστος Μήλας, παρέλαβε από τον πρόεδρο του ΕΣΚΑΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, -για 2η συνεχόμενη χρονιά- το βραβείο ήθους για την συμπεριφορά των ανθρώπων και των φιλάθλων του Προμηθέα εντός κι εκτός παρκέ κατά την αγωνιστική σεζόν 2017-18.

Οι Νίκος Γκίκας και Χρήστος Σαλούστρος (εκπροσωπώντας και τον Δημήτρη Κατσίβελη) ήταν στους αθλητές που τιμήθηκαν για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019.

esake brab 1809c

Επιπλέον, κατά την παρουσίαση των ομάδων μίλησαν τόσο ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Γιατράς, όσο και ο αρχηγός Νίκος Γκίκας.

Βέβαια, το μυαλό όλων των ανθρώπων της πατρινής ομάδας είναι στον αυριανό αγώνα με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας (Τόφαλος, 3/10, 18:00) και την έναρξη της Basket League στην Ρόδο κόντρα στον γηπεδούχο Κολοσσό H Hotels (6/10, 15:45).

Υποστήριξη: SilkTech