Γέμισε ποδήλατα η Ανω Χώρα * Διακρίσεις των Πατρινών αθλητών (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, Αύγουστος 27, 2018 - 1:45μμ

Με επιτυχία διεξήχθη στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας το Σαββατοκύριακο (25-26/8) μαζί και οι 8οι open ποδηλατικοί αγώνες Road και Mountain.

Πήραν μέρος δεκάδες αθλητές, πιο συγκεκριμένα, 57 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, 48 στον αγώνα 26 χλμ, 38 στα 35 χκμ και 22 στον αγώνα των 40 χλμ, συνολικά 165 αθλητές!

Πρωταθλητής Ελλάδος 2018 mtb Marathon (XCM) αναδείχθηκε ο Κώστας Κωνσταντινίδης, ενώ ο Ηλίας Καραγιάννης του ΠΟΠ ήταν 6ος γενικής. Στα 26 χλμ ο Θόδωρος Λουκόπουλος του ΠΟΠ ήταν 3ος γενικής, ενώ είχα και το καλύτερο πλασάρισμα από τους Πατρινούς στα 35 χλμ, ήταν 6ος γενικής. Στα 40 χλμ το καλύτερο πλασάρισμα από τους Πατρινούς έκανε ο Νίκος Ανδρεόπουλος που ήταν 3ος. Τπέλος, στην masters ο Γιώργος Βαρυτιμίδης πήρε την τρίτη θέση της κατηγορίας.

Διοργανωτές ήταν η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Ναυπακτίας και η περιβαλλοντική οργάνωση «Πράσινο+Μπλε».

Χορηγοί: Arla protein milk, η Νέα Οδός, ο χαλβάς Όλυμπος, το νερό Κορπή, το βούτυρο Lurpak, τα super marketς Σκλαβενίτης, η Advance rent car Δυτικής Ελλάδας, η DEPEND sports, τα δημητριακά της Nestle clusters & fitness, η Ideal Χρήστος Παπαδόπουλος, η SHIMANO και οι δεκάδες γυναίκες του χωριού, που μαγείρεψαν πίτες και φαγητά για αθλητές και θεατές!

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech