Το γεμάτο σαββατοκύριακο των μικρών της ΝΕΠ

Πέμπτη, Φεβρουάριος 7, 2019 - 2:30μμ

Ένα βήμα πριν από την έναρξη των Πανελληνίων ηλικιακών πρωταθλημάτων πόλο και η προετοιμασία των ομάδων της ΝΕΠ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Την περασμένη εβδομάδα Ηλυσιακός βρέθηκε στην Πάτρα αποδεχόμενος την πρόσκληση του προπονητή  Κωνσταντίνου Αντίοχου και έτσι οι Παίδες είχαν την ευκαιρία να τεθούν αντιμέτωποι με την Αθηναϊκή ομάδα.

Οι Εφηβοι από την άλλη είχαν πιο δύσκολο, αλλά ευχάριστο έργο. Φίλοι ετών με τον προπονητή των Εφήβων της ΝΕΠ, Φώτη Γιαννόπουλο, προσκλήθηκαν και φυσικά αποδέχτηκαν την πρόσκλησή του να μας επισκεφθούν στην Πάτρα. Όχι μία, αλλά τρεις ομάδες βρέθηκαν στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός», ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και το Παλαιό Φάληρο.

Για την ιστορία, η κατάταξη από τα παιχνίδια που διεξήχθησαν έχει ως εξής: 1. Ολυμπιακός, 2. Παλαιό Φάληρο, 3. ΠΑΟΚ και 4. ΝΕΠ.

Η ΝΕΠ απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον διαιτητή Μιχάλη Μάρκοβιτς που έδωσε το «παρών» σε όλα τα παιχνίδια προκειμένου να ενημερώσει και να βοηθήσει τους αθλητές να εξοικειωθούν με τους νέους κανονισμούς που θα ισχύσουν από φέτος στα ηλικιακά τους πρωταθλήματα.

Υποστήριξη: SilkTech