Γ. Παπαγιαννόπουλος: «Τραγική εικόνα στο Ναύπλιο, έχουμε μεγάλη ανηφόρα πλέον»

Τετάρτη, Οκτώβριος 28, 2020 - 11:02πμ

Μετά την ήττα της Ακαδημίας των Σπορ στο Ναύπλιο από την ομώνυμη ομάδα της πόλης, Πολυνίκη, με σκορ 31-22 (ημ.13-12) και με τον τρόπο που ήρθε,  για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών, όλοι στα στρατόπεδο της Πατρινής ομάδας προσπαθούν να ανασυνταχτούν και να δουν την δύσκολη συνέχεια πλέον που ακολουθεί για το μέλλον του συλλόγου στην κατηγορία.

Ήδη οι ιθύνοντες του συλλόγου έκαναν γνωστό στους παίκτες  πως θα πορευτούν από εδώ και στο εξής για το γενικότερο μέλλον της ομάδας τόσο στην κατηγορία όσο και ως τμήμα του σωματείου, διότι τα αποτελέσματα είναι ο καθρέπτης των προσπαθειών όλων όσων συμβάλουν για αυτό που είναι και οι παίκτες, και η τεχνική ηγεσία, και τα μέλη και Δ.Σ. του συλλόγου, και οι χορηγοί και υποστηρικτές μας αλλά και οι φίλαθλοι που όλοι μαζί περιμένουν τα θετικά πάντα αποτελέσματα.

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δείχνοντας μάλιστα και την ανηφόρα που πλέον έχει να διαβεί η ομάδα, δηλώνει σχετικά:

«Με τέτοιες εμφανίσεις, τραγικές και την  ομάδα να είναι απούσα ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο όπως στο Ναύπλιο,  δυστυχώς δεν θα έχουμε μέλλον στην κατηγορία. Επιτρέψαμε μόνοι μας στους αντιπάλους  να μας κερδίσουν χωρίς καν να ‘’ παρουσιαστούμε ‘’ στο β΄ ημίχρονο.

Τα πολλά λάθη ιδιαίτερα στην άμυνα ήταν καθοριστικά από όλους όσους αγωνίστηκαν. Αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί, γιατί όπως αποδείχθηκε   χρησιμοποίησα ορισμένους παίκτες που για διάφορους λόγους δεν είναι ακόμη έτοιμοι και δεν έχουν βρει τα ‘’ πατήματα τους ‘’ μέσα στο γήπεδο. Πλέον η ‘’ ανηφόρα ‘’ που έχουμε να διαβούμε ακόμη και για την παραμονή μας στην κατηγορία είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Είχαμε το καλύτερο αγωνιστικό πρόγραμμα και βγάλαμε τα μάτια μας μόνοι μας. Ευτυχώς που έχουμε κενό αγωνιστικής αυτή την βδομάδα και θα μπορέσουμε να ανασυνταχτούμε και να δουλέψουμε κερδίζοντας χρόνο μεταξύ μας. Η φετινή ομάδα είναι νέα σε σχέση με την περσινή, οι παίκτες μου έχουν τα προσόντα, είναι ικανοί για όλα  και το έχουν αποδείξει κατά το παρελθόν.

Μπορούν με τις νέες προσθήκες να τα καταφέρουν και να ξεπεράσουμε  οποιονδήποτε  ‘’σκόπελο ‘’, αρκεί να ‘’ είμαστε ‘’ στο γήπεδο τόσο στην προπόνηση όσο και στον αγώνα».

Υποστήριξη: SilkTech