Γ. Παπαγιαννόπουλος: «Δεν είμαστε η ευχάριστη έκπληξη, έχουμε ανηφόρα στο β’ γύρο»

Πέμπτη, Ιανουάριος 23, 2020 - 2:50μμ

Με τον αγώνα του Σαββάτου στις 5:00 μ.μ. στο Κουκούλι η ομάδα ανδρών χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στην πρεμιέρα του β΄ γύρου για την Α2 εθνική κατηγορία ανδρών, φιλοξενώντας τον μαχητικό Πανιώνιο Γ.Σ.Σ.

Η ομάδα της Πάτρας μπορεί να έφυγε με νίκη με 25-32 στον αγώνα του α΄ γύρου στην Αθήνα, η ομάδα του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. όμως αποτελείται από ένα μαχητικό σύνολο, που μέχρι τώρα έχει αποδείξει πότε ‘’χτυπάει‘’ όλα τα παιχνίδια στα ίσα.

Για αυτό το λόγο ο προπονητής Γιάννης Παπαγιαννόπουλος και οι παίκτες του δεν επαναπαύονται και με σοβαρότητα θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ήδη η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου έχει ξεκινήσει χωρίς να υπάρχουν κάποια ιδιαίτερα προβλήματα.

Σε έναν μίνι απολογισμό του α΄ γύρου ο Πατρινός κόουτς της ομάδας αναφέρει:

«Σίγουρα θα μπορούσαμε και καλύτερα να είχαμε τερματίσει στον βαθμολογικό πίνακα. Όλους μας στεναχωρεί ο τρόπος που χάσαμε κάποιους αγώνες ιδιαίτερα τον αγώνα της περασμένης Κυριακής στην Πάτρα από τα Βριλήσσια  και πρέπει τουλάχιστον στο β΄ γύρο αυτό να το βελτιώσουμε.

Οι παίκτες μου έχουν το ταλέντο, έχουν τη θέληση, έχουν το νεαρό της ηλικίας, πρέπει όμως να βελτιώσουμε και να συνθέσουμε το ομαδικό μας παιχνίδι για να έχουμε στο β΄ γύρο περισσότερες επιτυχίες, διότι έχουμε ακόμη “ανηφόρα” να διανύσουμε.

Δεν είμαστε η ευχάριστη έκπληξη όπως κάποιοι μας χαρακτήρισαν,  γιατί οι αθλητές μου έχουν προσωπικότητα και θέληση για δουλειά,  τους λείπει όμως η εμπειρία που νομίζω ότι σιγά-σιγά θα κερδίσουμε και αυτή μέσα από τους αγώνες. Όλοι μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στους εναπομείναντες αγώνες.

Καλή συνέχεια στον β΄  γύρο και προσκαλώ πάλι τους φιλάθλους μας να έρθουν το Σάββατο στο Κουκούλι στις 5.00 μ.μ. να απολαύσουν και να υποστηρίξουν τους αθλητές μας».

Η βαθμολογία του α΄ γύρου έχει ως εξής:

1.       Σαλαμίνα Χ.Κ. ………..16

2.       Βριλήσσια Ε.Σ.Ν. ……14

3.       Πανελλήνιος Γ.Σ. …...11

4.       Ακαδημία των Σπορ…9

5.       Ποσειδών Λουτρ………9

6.       Ο.Φ.Ν. Ιωνία…………….9

7.       Αθηναικός………………..9

8.       Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.……….5

9.       Ηλυσιακός Α.Ο. ……….4

10.   Νηρεύες Α.Ο……………2

Υποστήριξη: SilkTech