ΦΟΒΕΡΟ: Οι δώδεκα διεθνείς πιτσιρικάδες του ΝΟΠ

Παρασκευή, Αύγουστος 13, 2021 - 8:00πμ
Πάνω σειρά, από αριστερά: Λυκούδης, Αλμύρας, Γεωργαρας, Μαυριόπουλος, Νταλάπας και Χρ. Μπιτσάκος. Κάτω σειρά: Τσασερλής, Γουρδούπης, Μπετχαβάς, Ανδ. Μπιτσάκος, Τρασάι, Νταφογιάννης

Ούτε τυχαίες είναι οι επιτυχίες των μικρών ηλικιακών ομάδων του ΝΟΠ, ούτε μεμονωμένες.

Σαφώς και έχουν βάσεις, τη δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια.


Και δεν είναι τυχαίο πως δώδεκα παίκτες, δηλαδή μια πλήρης ομάδα πόλο, και πέντε αναπληρωματικοί κλήθηκαν μέσα στις τελευταίες εβδομάδες και στις τρεις εθνικές μας ομάδες, δηλαδή των Νέων, των Εφήβων και των Παίδων.

Εννέα εν ενέργεια παίκτες του ΝΟΠ και τρεις ακόμα που έφυγαν (πρόωρα) και αγωνίζονται στην Αθήνα.

Πρόσφατη είναι η κλήση των Γιώργου Γουρδούπη, Ανδρέα Μπιτσάκου και Απόστολου Γεωργαρά σε καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας των εφήβων (Κ17) ενόψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη Μάλτα το Σεπτέμβριο.

Είχε προηγηθεί η συμμετοχή πέντε παικτών του ΝΟΠ σε καμπ προετοιμασίας της εθνικής ομάδας Παίδων (Κ15). Ο λόγος για τους Χρήστο Μαυριόπουλο (τερματοφύλακας), Άκη Νταφογιάννη, Θωμά Μπετχαβά, Χριστόφορο Τρασάϊ και Σπύρο Λυκούδη. Μάλιστα, Λυκούδης και Μαυριόπουλος αγωνίστηκαν με την Εθνική στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Λούλ της Πορτογαλίας, όπου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο, με τον Λυκούδη να πετυχαίνει 23 γκολ!

Στην Εθνική παίδων έχει αγωνιστεί, από πέρυσι σε καμπ προετοιμασίας και ο Βασίλης Τσασερλής βασικός τερματοφύλακας στην εφηβική ομάδα φέτος, που μάλιστα παρακολούθησε το καμπ της Εθνικής αυτή την εβδομάδα.

Ακολούθησε νέο καμπ με τη συμμετοχή των Χρήστου Μπιτσάκου, Σπύρου Λυκούδη και Ανδρέα Αλμύρα (από 12/8).

Σε ότι αφορά την εθνική ομάδα Νέων ανδρών (Κ20) μετέχουν τρεις ακόμα πατρινοί πρώην πια πολίστες του ΝΟΠ, οι Χρήστος Μπιτσάκος (ΓΣ Περιστερίου), Ανδρέας Αλμύρας (ΠΑΟ), Ιάσονας Νταλάπας (Πανιώνιος).

Ε ρε και να τους είχε όλους μαζί ο ΝΟΠ...

Υ.Γ.

Η αναφορά σε συγκεκριμένους 12 νεαρούς παίκτες (πρώην και νυν) του ΝΟΠ, δεν σημαίνει πως είναι οι μόνοι ταλαντούχοι! Κάθε άλλο...

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech