Φοβερό: Εννέα παίκτες του Ερμή αποχωρούν από την ομάδα

Κυριακή, Μάιος 21, 2023 - 12:00πμ
Πανηγύρια για την άνοδο στην τρίτη εθνική κατηγορία (Α2), αλλά...

Σοκ προκάλεσε στον χώρο του βόλεϊ η απόφαση εννέα αθλητών του Ερμή Πάτρας οι οποίοι με επιστολή τους στο sportin.gr γνωστοποιουν την απόφασή τους να αποχωρήσουν από την ομάδα!

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

Ανακοίνωση αθλητών ΑΣΠ ΕΡΜΗ ΠΑΤΡΩΝ 2022-2023

"Οι αθλητές του Ερμη Πατρών λάβαμε την απόφαση έπειτα από ώριμη σκέψη να προβούμε σε μια δημοσίευση που θα προασπίζει το αθλητικό ήθος που μας διέπει, το οποίο τις τελευταίες μέρες θίγεται από κακόφημες γλώσσες που διαδίδουν ανεξέλεγκτα παραφιλολογίες σε βάρος μας. Η αρχή του χρονικού ξεκινά με την λήξη του τουρνουά ανόδου από την Β εθνική στην Α2 που έλαβε χώρα στην πόλη του Ρεθύμνου.

Η ολοκλήρωση αυτού του τουρνουά θα περίμενε κανείς να σημάνει την έναρξη πανηγυρισμών για την επίτευξη του στόχου μας, την άνοδο στην Α2. Εντούτοις, δημιούργησε σύγχυση και απογοήτευση παρά την άνοδο. Μια χρονιά γεμάτη κόπους και θυσίες από όλους τους αθλητές, που κατόρθωναν να συσπειρώνονται από διαφορά μέρη της χώρας για να κάνουν ένα μικρό όνειρο πραγματικότητα, καταστράφηκε. Το όνειρο μας αυτό δεν ήταν άλλο από το να δείξουμε πως μια παρέα μπορεί, με μοναδικό της γνώμονα την ανιδιοτελή αγάπη για το άθλημα και την φιλία, να καταφέρει ακόμα και τον δύσκολο στόχο της ανόδου.

Οι προσπάθειες και οι θυσίες μας περιμέναμε τουλάχιστον να εκτιμηθούν, μάταια όμως όπως αποδείχτηκε (αθλητές της ομάδας υπηρετούσαν ως φαντάροι και έπαιζαν άυπνοι από σκοπιές και υπηρεσίες, έχαναν τις άδειες τους, άλλοι ρίσκαραν τις δουλειές τους, στερήθηκαν μεροκάματα).

Δυστυχώς, όμως, γίναμε αντικείμενα εκμετάλλευσης στον βωμό των δημοσίων σχέσεων με μυστικά πίσω από την πλάτη μας που μας άφηναν εκτεθειμένους στα πρόσωπα συναγωνιστών μας στο τουρνουά ανόδου και συναθλητών σε όλη την Ελλάδα. Σαν να μην έφτανε αυτό, τις τελευταίες μέρες, κατηγορηθήκαμε για το απίστευτο, το πλέον προσβλητικό για το ήθος που μας χαρακτήριζε και στην φετινή μας πορεία.

Κατηγορηθήκαμε για εμπλοκή σε στοιχηματικά παιχνίδια, γεγονός που μας εξόργισε, καθώς αυτές οι κακεντρεχείς ψευδείς κατηγορίες αποτελούν δείγμα ευθυνοφοβίας των ιθυνόντων που επιχειρούν να μας στοχοποιήσουν με απώτερο σκοπό να αποβάλλουν από πάνω τους τον «μανδύα» των κατηγοριών που τους βαραίνει. Η απογοήτευση μας είναι τεράστια και η αδικία σε βάρος μας μετουσιώνεται σε ανάγκη για δικαίωση.

Από την πρώτη έως την τελευταία μέρα δίναμε το 100% ,όλοι οι αθλητές, ακόμα τραυματισμένοι μπήκαμε και διεκδικήσαμε την νίκη μέχρι τέλους ώσπου στο τέλος δικαιωθήκαμε. Τρανταχτή απόδειξη αυτού είναι τα ίδια σας τα μάτια που ακόμα και τώρα μπορούν να δουν τον ζήλο και την προσπάθεια της ομάδας μας στο YouTube. Καλούμε τους συναθλητές της πόλης μας οι οποίοι γνωρίζουν την αθλητική μας παιδεία, αθλητές που βρέθηκαν στην θέση μας και σταμάτησαν το άθλημα που αγαπούν γιατί εκδιώχθηκαν από τέτοιου είδους μικροπολιτικές σε βάρος τους και κάθε έναν που θέλει να βοηθήσει το παρηκμασμένο Πατραϊκό Volley να μας στηρίξει.

Η αγάπη μας για το άθλημα θα οδηγήσει στην δικαίωση μας, που δεν είναι άλλη από το να αποτρέψουμε την αμαύρωση των χαρακτήρων μας στα πρόσωπα όλων σας. Ευελπιστούμε η διοίκηση της ομάδας λαμβάνοντας υπόψιν τις αξίες που πορεύεται όλα αυτά τα χρόνια να πάρει αποφάσεις για την πορεία του συλλόγου.

Με την ανακοίνωση μας αυτή κοινοποιούμε με λύπη και την σύσσωμη αποχώρηση μας από τον σύλλογο του ΑΣΠ ΕΡΜΗ ΠΑΤΡΩΝ, αφού υπό την παρούσα κατάσταση θίγονται οι αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουμε!".

Την ανακοίνωση αυτή προσυπογράφουν οι κάτωθι αθλητές:
- Τσαρκατογλου Μιλτιαδης
- Γεωργιοπουλος Βάιος
- Μακρυγιαννης Κωνσταντίνος
- Χατζόπουλος Απόστολος
- Δρίβας Οδυσσέας
- Παπαγιαννοπουλος Κωνσταντίνος
- Καραμπελεσης Παναγιωτης
- Γεωργόπουλος Νικόλαος
- Κοντογεωργοπουλος Αλέξανδρος

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech