ΦΟΒΕΡΟ: Δύο διαφορετικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες Παναχαϊκής

Πέμπτη, Ιούλιος 9, 2020 - 9:00μμ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ σε αδιέξοδο οδηγήθηκαν οι συζητήσεις της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 με την σχολή ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους και δημιουργίας ακαδημιών των «κοκκινόμαυρων».

Η Σχολή Ποδοσφαίρου Παναχαϊκή 2014 ανακοίνωσε το σχετικό ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με την ΠΑΕ η οποία πλέον θα ξεκινήσει μόνη της και ξεχωριστά τη λειτουργία, πρώτ' απ' όλα της Κ19 και στη συνέχεια και μικρότερων τμημάτων.

Παράλληλα η Σχολή Ποδοσφαίρου Παναχαϊκή 2014 θα συνεχίσει τη λειτουργία των ακαδημιών και μικρών ομάδων της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής.

Μπλέξιμο μεγάλο, μπέρδεμα μεγαλύτερο, άλλα τμήματα θα έχει η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, άλλα η ερασιτεχνική Παναχαϊκή διά της (ανεξάρτητης) Σχολής Ποδοσφαίρου Παναχαϊκή 2014. Υπάρχει και άλλο «κοκκινόμαυρο» παρακλάδι, η Παναχαΐδα, αν δεν απατώμεθα, πέραν ασφαλώς των τριών «ΠΑΕ», δηλαδή της νυν, 1891 και των δύο που τελούν υπό εκκαθάριση, της αρχικής ΠΑΕ (που ιδρύθηκε το 1979) και της πρόσφατης, 2005 που διέλυσε προ τριετίας.

Στο μεταξύ το βόλεϊ είχε τις δικές του «αυτονομήσεις», αρχικά με την ... παντρειά με το Παγκράτι και εν συνεχεία με την απορρόφηση ΑΦΜ από το Αντίρριο και την σύσταση της Τ.Α.Α. Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 που είναι πλέον σε αδράνεια, όπως σε αδράνεια είναι η ομάδα βόλεϊ της Ερασιτεχνικής, αντίθετα η Παναχαΐδα βρίσκεται σε πλήρη δράση.

Αν μαζευτούν όλες αυτές, μίνι πρωτάθλημα διοργανώνουν!

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech