Φωταγωγήθηκε ο «Απόλλων» για το πρωτάθλημα του ΝΟΠ

Πέμπτη, Μάιος 25, 2023 - 9:53πμ
Οι ευχαριστίες του Ομίλου

Για τη σημαντική αθλητική επιτυχία της πόλης, την επάνοδο του ΝΟΠ, στα μεγάλα σαλόνια του πόλο, στην Α1 κατηγορία, θα φωταγωγηθεί και σήμερα, όπως τις δυο προηγούμενες ημέρες, το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων»
Σε σχετική του ανάρτηση, ο πατρινός Όμιλος, αναφέρει: "Εγκάρδιες ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και το Δημοτικό Συμβούλιο, για την μεγίστη τιμή που αποδίδεται προς τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών, ενώπιον των πολιτών και των επισκεπτών της Πόλης μας.
Μας προσφέρει μια ιδιαίτερη χαρά η αναγνώριση της προσπάθειας της ομάδας μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2, και μας ενδυναμώνει για την καλύτερη δυνατόν εκπροσώπηση της Πάτρας στην πρωτοπορία του υγρού στίβου, όπως η παράδοση της πόλης και του ΝΟΠ απαιτεί.
Εκ μέρους του ΔΣ του ΝΟΠ, των αθλητών, των μελών και των φίλων του Ομίλου, σας ευχαριστούμε. Υποσχόμαστε να φανούμε αντάξιοι της τιμής που μας κάνετε.
Χαίρε Πάτρα, Χαίρε ΝΟΠ".
Ευχαριστίες
"Αξιότιμοι Κύριοι/ες, Με την ευκαιρία της μεγάλης επιτυχίας της ανδρικής ομάδας πόλο που αναδείχτηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην Α2 κατηγορία, αισθανόμαστε την υποχρέωση να σας εκφράσουμε τη χαρά και ικανοποίηση για την ειλικρινή υποστήριξη του ενημερωτικού οργανισμού σας προς τον ΝΟΠ.

Όπως γνωρίζετε, ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών έχει συνδεθεί για σχεδόν ένα αιώνα με την αθλητική και κοινωνική ιστορία της Πάτρας και των πολιτών της, και ο οργανισμός σας έχει συμβολή στην ανάδειξη αυτού του δεσμού.
Παρακαλούμε δεχτείτε τις θερμές ευχαριστίες μας και είμαστε σίγουροι ότι και στο μέλλον θα σας βρούμε συμπαραστάτες στη δύσκολη αλλά συναρπαστική προσπάθεια για την επιτυχία του πατρινού αθλητισμού".

Υποστήριξη: SilkTech