Φινάλε με νίκη και δείπνο για την μπασκετική ΝΕΠ

Παρασκευή, Απρίλιος 19, 2019 - 10:31πμ

Με ένα «οικογενειακό» δείπνο αποχαιρέτισε η ανδρική ομάδα μπάσκετ της ΝΕΠ την φετινή σεζόν, έπειτα από τη νίκη της επί του Παναχαϊκού με 75-60 στο φινάλε της Α2 ΕΣΚΑ-Η.

Μάλιστα, το δραστήριο τμήμα των «δελφινιών» εξέδωσε και την εξής ανακοίνωση ως επίλογο: «Η 2η σεζόν της ομάδας μας στην Α2 έκλεισε με επιτυχία και την καλύτερη θέση (9η) στην ιστορία μας.

Μια χρονιά με γλυκόπικρα συναισθήματα, καθώς ο αρχικός στόχος (η σωτηρία) και ο δευτερεύων (καθιέρωση της ομάδας στην κατηγορία) επιτεύχθηκαν την τελευταία αγωνιστική θριαμβευτικά.

Η διοίκηση της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, σε αυτήν την προσπάθεια.

Από τους αφανείς ήρωες, Αθανασιάδη-Πλακουτσή-Κατσουλάκο-Αποστολίδη, που τρέχουν, ξενυχτάνε, αγχώνονται, αγωνιούν, μόνο και μόνο για την αγάπη τους για αυτή την ομάδα, τους προπονητές (Φραγκοπαναγιώτης- Δημόπουλος), οι οποίοι αφιλοκερδώς στήριξαν αυτή την προσπάθεια, τους χορηγούς και φυσικά τους παίκτες (ο Αποστολίδης ανήκει και εδώ) που ίδρωσαν, μόχθησαν και μάτωσαν για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα.

Δεσμευόμαστε σαν διοίκηση ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε, έτσι ώστε τη νέα χρονιά να είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους... Εις το επανιδείν...».

Το φ.α. στη νίκη της ΝΕΠ επί του Παναχαϊκού (75-60):

Διαιτήτευσαν οι Μακρόπουλος και Λογοθέτης.

Τα 10λεπτα: 24-14, 40-21 (ημ.), 53-43, 75-60.

ΝΕΠ (Δημόπουλος): Σαρρής, Μπαμπούνης, Αποστολόπουλος 7 (1), Σταύρου 6 (1), Ντεντόπουλος, Ανδρικόπουλος 11 (1), Αποστολίδης, Γουβέλης 8 (1), Ι. Σπυριδωνίδης 15 (3), Φάλαρης 5 (1), Σ. Σπυριδωνίδης 17, Βούλγαρης 6.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ (Χουντής): Αλαφοδήμος 7 (2), Τσίρος, Α. Γκοτσόπουλος 15, Κακούσης, Μαραθιάς, Παπαδόπουλος 12 (1), Καρυστινός 18 (4), Π. Λιόλιος, Φωτιάδης 2, Ν. Γκοτσόπουλος, Γκορτσίλας 6 (2), Γοργότσης.

Υποστήριξη: SilkTech