Φινάλε με νίκη η ΝΕΠ * Κορωνοϊός έπληξε τον ΝΟΠ

Κυριακή, Φεβρουάριος 20, 2022 - 5:47μμ
17-10 την Καλαμάτα η ΝΕΠ

Η ΝΕΠ ολοκλήρωσε με νίκη επί του ΝΟ Καλαμάτας με σκορ 17-10 τις υποχρεώσεις της στον Α΄ Ομιλο στην α΄ φάση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών πόλο.

Η ομάδα του Μιχάλη Ξανθόπουλου δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κι έφτασε με σχετική άνεση στο θετικό αποτέλεσμα, το μεσημέρι της Κυριακής στο "Αντώνης Πεπανός".

Διαιτήτευσαν οι Κατσώνης και Στεφανάκης. Τα 8λεπτα: 4-3, 5-2, 4-3, 4-2. Τα γκολ του ΝΟ Καλαμάτας πέτυχαν οι Διαμαντόπουλος 2, Κουλαξίτης 1, Παναγιώταρος 1, Καρπέτας 2, Τζουβελης 3, Χριστόφορος 1.

ΝΕΠ: Λιβαθηνός, Κανελλόπουλος 1, Κοντονής 3, Τουλγαρίδης 5, Μουστεράκης, Καρύδης, Σπανογιάννης 3, Πετρόπουλος 2, Μπρακατσέλος 1, Καρράς, Γιαννακόπουλος 1, Δελαπόρτας, Αποστολίδης, Κωνσταντόπουλος, Γιαννακέας 1.

ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΝΟΠ
Με απόφαση της ΚΟΕ αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για την Κυριακή 20/02 εκκρεμής αγώνας της 12ης αγωνιστικής μεταξύ του Ιωνικού και του ΝΟΠ (που επίσης είχε αναβληθεί τότε λόγω κορωνοϊού σε παίκτες του Ιωνικού), λόγω  κρουσμάτων κορωνοϊού, αυτή τη φορά στον ΝΟΠ.
Το αποτέλεσμα του αγώνα δεν κρίνει την βαθμολογική κατάταξη στον Όμιλο (όπου ο ΝΟΠ παραμένει πρώτος, ο Ηλυσιακός δεύτερος και ο Ιωνικός τρίτος) παρά μόνο την τελική βαθμολογία και την μεταφορά βαθμών στη δεύτερη φάση. Αναμένεται ο καθορισμός νέας ημερομηνίας.

Η ανακοίνωση της ΚΟΕ:
Αναβλήθηκε εκ νέου ο αγώνας Ιωνικός - ΝΟ Πατρών που προερχόταν εξ αναβολής από τη 10η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Α' φάσης της Α2 Ανδρών και είχε προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή (20/2) στο κολυμβητήριο της Νίκαιας.

Η αναβολή έγινε λόγω κρουσμάτων covid-19 στον ΝΟΠ, 4 παικτών συγκεριμένα.
Η κλήρωση της Β' φάσης θα γίνει τη Δευτέρα (21/2) στις 9π.μ. και στον ΝΟΠ ανησυχούν για το εάν θα παίξουν την 1η αγωνιστική (απαιτείται καραντίνα 7 ημερών) και ήδη το πρόγραμμα γίνεται βαρύ.

Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης, Νοτίου Ελλάδας, Κ15/Κ16, Κ17/Κ18
ΝΟΠ: Χάλκινο μετάλλιο για την Γιώτα Παπαδημητροπούλου
Μετά από έναν όμορφο και ανταγωνιστικό αγώνα στα 200 μέτρα πεταλούδας κορασίδων, η Γιώτα Παπαδημητροπούλου του ΝΟΠ τερμάτισε στην τρίτη θέση.
Πολλά Μπράβο στην Γιώτα και καλή συνέχεια με νέες διακρίσεις.

ΝΕΠ: Σαρώνουν τα δελφίνια

Εκπληκτική ήταν η ΝΕΠ στη 2η ημέρα των Χειμερινών αγώνων κολύμβησης Εφήβων-Νεανίδων/Παίδων-Κορασίδων στο ΟΑΚΑ.
Συγκεκριμένα, κατακτήθηκαν 3 χρυσά μετάλλια από την Αποστολία Σκούτα στα 50μ. ύπτιο με χρόνο 0:30,68, από τον Ανδρόνικο Κωνσταντόπουλο με επίδοση 1:56,79 στα 200μ. ελεύθερο και από τον Θανάση Μπουρόπουλο στα 50μ. πρόσθιο με 0:30,98. Επίσης, σημειώθηκαν 6 νέα ρεκόρ ομάδας από τον Ανδρόνικο Κωνσταντόπουλο στα 200μ. ελεύθερο, τη Νίκη Μπατιστάτου στα 400μ. Μ.Α., τη Δήμητρα Θανοπούλου στα 1.500μ. ελεύθερο, την Παναγιώτα Καραχανίδη στα 50μ. πρόσθιο, καθώς επίσης και διπλό ρεκόρ ομάδας από την Εβελίνα Φούντα στα 50μ. και στα 100μ. πρόσθιο. Συνολικά, η ΝΕΠ έφτασε τα 4 μετάλλια, τα 9 ρεκόρ ομάδας, τα 16 ατόμικα ρεκόρ και τους 226 βαθμούς.

Συγχαρητήρια ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας
Το Τμήμα Αθλητισμού της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας, συγχαίρει τους αθλητές/αθλήτριες της ΝΕΠ για τις επιτυχίες τους στο Χειμερινό πανελλήνιο Πρωτάθλημα 15-18 χρ, με τρία χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια καθώς και τους αθλητές του ΝΟΠ για την κατάκτηση τριών χρυσών και ενός χάλκινου, μεταλλίων.

Υποστήριξη: SilkTech