Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στην Κάτω Αχαΐα (17:15) για την Παναχαϊκή

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 23, 2020 - 9:02πμ

Το τρίτο της φιλικό επί Αχαϊκού εδάφους δίνει η Παναχαϊκή που συμπληρώνει 50 μέρες προετοιμασίας αισίως. Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούνται από την Αχαϊκή (17:15, live στο sportin.gr) στο Δημοτικό Στάδιο Κάτω Αχαΐας.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έψαχνε για ένα φιλικό αυτή την εβδομάδα και με το γήπεδό της κλειστό για έργα και επανασπορά, αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόσκληση των «κιτρινόμαυρων» από την Κάτω Αχαΐα, που ετοιμάζονται πυρετοδώς για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μπορεί τις δύο ομάδες να χωρίζουν δύο κατηγορίες (ακόμα και ο στόχος σε αυτές) αλλά αναμένεται άλλη μία ευκαιρία για δοκιμές στην Παναχαϊκή, η οποία είναι αρκετά πιθανό να παίξει κι άλλο φιλικό με την ολκλήρωση της εβδομάδας, καθώς έχει συμφωνήσει με τον Θεσπρωτό και αναζητεί έδρα.

Στις προπονήσεις εξάλλου επέστρεψαν οι «κοκκινόμαυροι» μετά το ρεπό της Δευτέρας.

Με διπλή προπόνηση επιστροφή στο γήπεδο

Επιστροφή στις προπονήσεις την Τρίτη (22/9) για τους "κοκκινόμαυρους".

Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής μετά το ρεπό της Δευτέρας (21/9) επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους με διπλή προπόνηση στο "Αλ. Σπανός". Το πρωί έγιναν ασκήσεις δύναμης, ενώ το απόγευμα έγιναν παιχνίδια κατοχής και δουλειά στην επιθετική τακτική.

Για την Τετάρτη (23/9) έχει προγραμματιστεί φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Αχαϊκή στο γήπεδο Κ. Αχαΐας.

Υποστήριξη: SilkTech